2777
2789
عنوان

آب اوردن ریه درمان داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82384 بازدید | 64 پست
من دانشجو پزشکیم 

عزیزم میشه به سوالم پاسخ بدی من خیلی نگرانم‌ 

من اوایل اسفند دچار برونشیت شدم و سرفه میکردم بالاخره بعد از مراجعه به ۲پزشک وتجویز داروهایی مثل مونته لوکاست وازیترومایسین و دگزا و بتامتازون و لوراتادین خداروشکر اواخر اسفند بهبود پیدا کردم بعد خونه تکونی کردم واجسام سنگین و کشیدم بعد فردای اون روز دچار درد شدید دنده از قسمت کنار قفسه سینه تا نوک دنده شدم سمت چپ دقیقا زیر سینم حساس به لمسه با عطیسع و سرفه و جابجایی بدتر میشه باز پیش پزشک رفتم گفت اسپاسمه و متوکاربامول‌و دیکلو خوراکی دادن ولی هنوز خوب خوب نشدم یه جا خوندم ممکنه اب اوردن ریه باشه خیلیییی ترسیدم به نظرتون اسپاسمه یا مشکل ریه؟من فقط درد دنده دارم همین

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز پدرتون خوب شدن؟پدر منم همین مشکلو دارن.

سلام متاسفانه برای پدر من درمانی نداره  چون مشکلشون خیلی حاده قلبش بزرگ شده و کاراییش زیر ۱۵درصده کلا فشار میاره به قفسه سینش ریه هاشم که کلا داغونه و اکثرا اکسیژن وصله بهش و  هر ماه باید اب دور قلبشو که تو شکمش جمع میشه بکشه ولی مداوم درد داره و به سختی بلند میشه و میشینه😔

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عفونت داشت ریه اش اکسیڗن بهش دادن  اسپره

فداتشم علایمشو میشه بگی.به کمکت نیاز دارم😭

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘
سلام متاسفانه برای پدر من درمانی نداره  چون مشکلشون خیلی حاده قلبش بزرگ شده و کاراییش زیر ۱۵درص ...

سلام پدرتون خوب شدن ادم ریه داشتن؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
سلام پدرتون خوب شدن ادم ریه داشتن؟

سلام نه پدرم فوت کردن فقط مشکلشون ریه نبود بیماریهای دیگه ای هم داشتن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲