2777
2789
عنوان

آب اوردن ریه درمان داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82495 بازدید | 64 پست
امروز رفت پیش متخصص  حالم خوب نیست  خیلی بهش وابسته ام

خدا،بزرگه نگران نباش خدا همه مریضا رو شفا بده سعی کنید از بوی دود  و غذا و ادویه و سرخ کردنی و خاک دور نگهش دارید 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خدا،بزرگه نگران نباش خدا همه مریضا رو شفا بده سعی کنید از بوی دود  و غذا و ادویه و سرخ کردنی و ...

ان شا الله 

ممنون عزیزم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من بستری بودم پنومونی ریه داشتم ریه هام اینقدآب اورده بود ک از درد دنده جیغ میکشیدم شکرخداخوبم الان

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
اره من بستری بودم پنومونی ریه داشتم ریه هام اینقدآب اورده بود ک از درد دنده جیغ میکشیدم شکرخداخوبم ا ...

صبور جون منم برونشیت گرفتم خوب شدم بعد دچار درد دنده ی قفسه ی سینه چپم شدم الان یه خانم گفت ممکنه ریه ات اب اورده باشه خیلی ترسیدم من فقط درد دنده دارم اونم تو حرکت کردن شما علایمت چطور بود؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
صبور جون منم برونشیت گرفتم خوب شدم بعد دچار درد دنده ی قفسه ی سینه چپم شدم الان یه خانم گفت ممکنه ری ...

بلادور باشه عزیزم.من اول تب وعرق سرد وعلائم مث سرماخوردگی سرفه های زیاد خیلی زیاد بعدم دندهام دردگرفت ک رفتم دکتر چندتادکتر بالاخره یکیشون فهمید پنومونی ریه بوده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بلادور باشه عزیزم.من اول تب وعرق سرد وعلائم مث سرماخوردگی سرفه های زیاد خیلی زیاد بعدم دندهام دردگرف ...

خوب دکتر برای اب اورد ریه چیکار کرد؟

خوب دکتر برای اب اورد ریه چیکار کرد؟

براثرعفونته ک اب میاره دارو داد

نشونه خوبي نيست

بايد اب بكشن ببريد بيمارستان و دكتر خوب

خيلي مراقبت و رسيدگي ميخاد

ديگه هر چي خدا بخاد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
باید مشکل زمینه ایش حل بشه ولی برای  تنگ نفسش  آب رو میکشن به اصطلاح tap مایع پلور و پریکا ...

شما تحصیلات تخصصی دارین؟