2777
2789
عنوان

کی بچشو کاردرمانی برده یا میبره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19193 بازدید | 112 پست
ذهنی یعنی چی؟ظاهرش کاملا سالمه. درکشم پایینه دیگه حرفامون طولانی شه متوجه نمیشه

این موردی که الان گفتم هم درکش خیلی کم بود الان داستان مینویسه از ذهن خودش .انقدر خوب شده😍

ببین منو  پسر یکی از نزدیکانم بیش فعالی و طیف اوتیسم در شش سالگی تشخیص داده شد .فقط سه ماه کار ...

اخه تست مدرسه وقتی قبول نشه که راهش نمیدن. 

واقعنم اینکارشون خ اشتباهه خب بچه ای که گفتارش یکم مشکل داره بره مدرسه عادی صددرصد بهتر میشه من نمیدونم چرااینجور بچه هارو جدا میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تست مدرسه وقتی قبول نشه که راهش نمیدن.  واقعنم اینکارشون خ اشتباهه خب بچه ای که گفتارش یکم ...

الان که چهار سالشه تا دوسال دیگه خیلی بهتر میشه .سنجش مدرسه شامل بینایی سنجی ،شنوایی سنجی و هوش و استعداده مثلا از یک تا بیست بشماره،برعکس بشمار که اکثر بچه ها بلد نیستن،آموزشِهای پیش دبستانی و‌میپرسن ،تا اون موقع حتما پیش دبستانی یک و‌دو رو بره خیلی پیشرفت میکنه 

الان که چهار سالشه تا دوسال دیگه خیلی بهتر میشه .سنجش مدرسه شامل بینایی سنجی ،شنوایی سنجی و هوش و اس ...

خب امسال باید یک رو بره من هنوز ثبت نامش نکردم میگم امسالو مهد بره سال بعد پیش دو رو بره

الان که چهار سالشه تا دوسال دیگه خیلی بهتر میشه .سنجش مدرسه شامل بینایی سنجی ،شنوایی سنجی و هوش و اس ...

خیلی امیدوارم کردی ان شاالله پسر منم بتونه مدرسه عادی بره. فقط همینو میخوام درساشو کمک میکنم بهش . فقط یاد بگیره حرف بزنه

نوروفیدبک چیه؟

روش جدید که راههای ارتباطی مغز و باز میکنه و شخص بطور خودآگاه میتونه تمرکز کنه ، از خوردن قرص ریتالین که بچه تیک عصبی میگیره و عوارض داره خیییلی بهتره .اثرش هم مادام العمر است ،اینترنت سرچ کن دقیق‌تر متوجه میشی

2790
2778
2791
2779
2792