2777
2789
عنوان

کی بچشو کاردرمانی برده یا میبره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19193 بازدید | 112 پست
 روش جدید که راههای ارتباطی مغز و باز میکنه و شخص بطور خودآگاه میتونه تمرکز کنه ، از خوردن قرص ...

سرچ کردم و دیدم ممنون . شما تهرانی؟اون مشاور و کاردرمانو شمارشو داری؟یااسمشو میدونی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم نزدیک ۴ساله خوب حرف نمیزنخ راه رفتنشم دیر بود خیلی از کاراش دیرتر بود منم‌نگرانم گفتار د ...

جهزینه بالاست ولی سرمایه گذاری بلند مدته .چندسال دیگه افسوس نمیخورید چرا درمانش نکردید .زمان و از دست ندید توروخدا شما مسئول بچه تون هستید 

خیلی میترسم نتونه مدرسه عادی بره

یا خدا، این چه حرفیه؟ پسر خواهر منم تا 4 سالگی اصلا حرف نمیزد، فقط در حد بابا، مامان،... بردن کاردرمانی، الان 10 سالشه، کاملا عادیه. و فوق العاده باهوش

یا خدا، این چه حرفیه؟ پسر خواهر منم تا 4 سالگی اصلا حرف نمیزد، فقط در حد بابا، مامان،... بردن کاردرم ...

کاش بچه منم جز این بچه ها باشه بخدا خ میترسم مدرسه عادی ننویسنش. 

ینی چی ببینید شما واسش وقت میزارید؟ باهاش حرف بزنید و کارهارو توضیح بدید

پسر شما میتونه جفت پا بپره؟پسر من از لحاظ حرکتی هم عقبه. جمله هامون طولانی شه نتوجه نمیشه

کاش بچه منم جز این بچه ها باشه بخدا خ میترسم مدرسه عادی ننویسنش. 

حتما می نویسن. نری اونجا خودت به زبونشون بدی که پسرم اله و بله است. حتما تا اون موقع ایشالا پشت کارشو بگیری، حل میشه. خیلی باید تلاش کنین. فقط اگر از کاردرمانش راضی نبودی، عوضش کن. جای دیگه ببر

پسر شما میتونه جفت پا بپره؟پسر من از لحاظ حرکتی هم عقبه. جمله هامون طولانی شه نتوجه نمیشه

پردازش پایینه نگران نباش خانم بیات که اونجاست قشنگ بهت یاد میده چکار کنی 

باید مشکلش بفهمی چیه ولی کاردرمانی هم واقعا کمک میکنه من خودم چندسال رفتاردرمانگر بودم واقعا تاثیر مثبت داره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
2790
2778
2791
2779
2792