2777
2789
عنوان

کی بچشو کاردرمانی برده یا میبره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19193 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر حاري من بيش فعال بود پنج سالگي خرف رد الانم مدرسه معمولي ميره درسشم خوبه خيلي وقت بايد بزاري بر ...

وای یعنی میشه اینم مدرسه عادی بره؟!از لحاظ حرکتی چطور بود؟پله ها و ...چه کارایی براش بکنم؟من خ باهاش حرف میزنم دست و پاشو نرمش میدم 

کاش میتونستم برادرمو بهت نشون بدم یه فلج کامل ویلچر نشین با کمک آب درمانی و کاردرمانی الان عین یه فوتبالیست عضله هاش قوی شده . برادر من یه بیماری نادر و عجیب داشت که دکترای خاک بر سر ایرانی تشخیص نمیدادن وقتی کاملا فلج شد دکترای آلمان فهمیدن یه نوع التهاب خونی هست و با دارو بیماری خوب شد اما عضلات شل بود و کوچیک شده بود 

فقط و فقط پشتکار پشتکار 

حتی یک روز رو نباید از دست بدی 

بهت قول میدم عالییییی میشه از بچه های هم سن اش هم قویتر میشه

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
وای یعنی میشه اینم مدرسه عادی بره؟!از لحاظ حرکتی چطور بود؟پله ها و ...چه کارایی براش بکنم؟من خ باهاش ...

راستش نرمال بود ظاهرن فقط شيطون بود البته گفتار درماني ميبرد مادرش

اگر حركاتشم مشكل داره بچه حتما ببرش مار درماني يه سري ماساژهاي خاص دارن كه انحام ميدن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
کاش میتونستم برادرمو بهت نشون بدم یه فلج کامل ویلچر نشین با کمک آب درمانی و کاردرمانی الان عین یه فو ...

بااین پست اشکم درومد. چرا برادرتون فلج بود؟کی درست شد؟از لحاظ گفتار چطور بود؟خداروشکر که خوب شده. 

عزيزم اين مسائل خيلي تخصصي هستن اينحا مطرح كردنش فقط سر در گمت ميكنه يه سر ببرش پيش اين دكتر پشيمون نميشي البته واسه يه ماه بعد وقت ميده

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

ببین منو 

پسر یکی از نزدیکانم بیش فعالی و طیف اوتیسم در شش سالگی تشخیص داده شد .فقط سه ماه کاردرمانی کرد و نوروفیدبک (چون تمرکزش داغون بود) کلاس اول و‌زوری تمام کرد مدرسه عادی دولتی( مشاور گفت بهیچ وجه مدرسه عادی نباید ترک شه چون عادتهای بد و از بچه هایی با مشکلات بیشتر یاد میگیره) خلاصه تمام تابستان پارسال مادرش یا مشاوره کاردرمان بود یا تو خونه تمرین  می‌کرد با پسرش .ماشالا هزار ماشالا پسره سال دومش جزو بهترینهای مدرسه از لحاظ درس وهوش و تمرکز و حواس بود صحبت هاش جهت گرفت شمرده و واضح بود .همه میگفتیم چطور انقدر تغییر کرد ! 

نا امید نباش حتما حتما با پشتکار تو عالی میشه فقط باید براش زمان بذاری آرامش داشته باشی و تمرین تمرین تمرین 

موفق باشی 😚😚😚😚