2777
2789
عنوان

مشکلات زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 60 پست
فدای سرت

عزیزم خدانکنه.حیف نیست برا مردا بنیری.ولی شماهم مثل من رو نکات مثبتش زوم کن ودر مورد اخلاقای بدش کمی بیخیال باش.البته اگه بتونی.چون سخته...بعدشم من الان با بچه هام مشغولم و وتا حدی میتونم نادیده بگیرمش..درمورد حقوق خودم هم  دقیقا مثل شماست.میگه خرج گرونه بچه هاخرج دارن بباید ولخ جی نداشته باشیم.حقوقم خرج خونه میشه همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر شوهر امون مثل همن...انگار لذت میبرن ازین رفتارشون..ولی خدایی باید نکات مثبتشونو ببینیم.مثلا تو مسافرت خیلی خوش اخلاقه ووپول براش مهم نیست میگه این چندروزو خوش بگذرونین..ولی وقتی برمیگردیم همون اش وهمون کاسه

پول منم خرج خونه ميشه. يكبار لج كردم گفتم سركار نميرم به كارهاي خونه نمي رسم. حتي به رئيسم هم گفتم. نتيجش اين شد كه چون به پولش نياز داشت انتظارش رو آورد پايين. البته خوشبختانه جناب رئيس هم قبول نكرد و ساعت كاريم رو هم دو ساعت كم كرد. اين شد كه دو تا مرد پر توقع همزمان اادب شدند.

عزیزم خدانکنه.حیف نیست برا مردا بنیری.ولی شماهم مثل من رو نکات مثبتش زوم کن ودر مورد اخلاقای بدش کمی ...

واقعا سخته با یه مردی که فک میکنه همه کاراش بی نقصه حرف زد،همسر من اخلاق خوب داره ولی واقعا این رفتاراش منو افسرده و سرد کرده 

یامثلا  اونشب رفته بودم خونه بابام،خواهرم اصرار میکرد اونجا بخوابم به شوهرم زنگ زدم نیا دنباالم میخوام اینجابخوابم.انچنان قیافه گرفت وسردبرخوردکرد که مجبور شدم برگردم چون میدونستم بخاطر ناراحتی ازش،هم راحت خوابم نمیبره هم وقتی برگردم کوفتم میکنه..خودخواهه

یامثلا  اونشب رفته بودم خونه بابام،خواهرم اصرار میکرد اونجا بخوابم به شوهرم زنگ زدم نیا دنباالم ...

این جور مردا اعتماد به نفسشون خیلی زیاده،جالبه همسر من هروقت قهر میکنیم اصلا عین خیالش نیست نه زنگی نه اس ام اسی،  دریع از ذره ای دوست داشتن،میترسم اخرش به جدایی برسیم

این جور مردا اعتماد به نفسشون خیلی زیاده،جالبه همسر من هروقت قهر میکنیم اصلا عین خیالش نیست نه زنگی ...

بخدا من ازخودم تعریف نمیکنم ولی از زیبایی وسلیقه وسواد در سطح بالایی هستم ولی هربار قهریم شوهرم نمیاد اشتی وانقدر اخم وبی محلی میکنه که من بخاطر جو خونه و روحیه بچه هام مجبورم برم منت کشی واشتی...واقعا برا خودم متاسفم ولی کاری ازدستم بر نمیاد.

خیلی ممنون عزیزم....ان شالله همسر شما هم برخوردشون خوب بشه و به زودی باردار بشین

من داستان زندگیتونو کااااامل خوندم. انشاالله که عاقبت بخیر بشین و بسلامتی بچه داربشین  

بخدا من ازخودم تعریف نمیکنم ولی از زیبایی وسلیقه وسواد در سطح بالایی هستم ولی هربار قهریم شوهرم نمیا ...

دقیقا عین من،منم خب ۸ سال جوونتر از همسرمم،خودش همیشه از قیافه و هیکل و تیپم تعزیف میکنه،خانوادم همیشه بهش احترام میزارن هیچ توقعی ازش ندارم،یعنی برای من خسیسه کلا،ولی به قول تو موقع قهر همیشه من باید منت کشی کنم چون واقعا جو خونه بد میشه،الان دو روزه قلبم درد میکنه،دیشب بهش گفتم تکلبف خودتو با این زندگی روشن کن(البته اس ام دادم بهش چون بازم رفته بود تو یه اتاق دیگه) ولی از صبح یه زنگ نزده بهم،خسته شدم واقعا

دقیقا عین من،منم خب ۸ سال جوونتر از همسرمم،خودش همیشه از قیافه و هیکل و تیپم تعزیف میکنه،خانوادم همی ...

عزیزم درکت میکنم.داغ دلموتازه کردی.شوهرامون عین همن متاسفانه..منم ازم هفت سال بزرگتره.

عزیزم درکت میکنم.داغ دلموتازه کردی.شوهرامون عین همن متاسفانه..منم ازم هفت سال بزرگتره.

بچه هام تقریبا بزرگ شدن دیگه.بعضی روزا میپرسن مامان بابا چشه،چرا تو خودشه.باهم دعواکردین؟میگم نه بابا قیافه میگیره.اینقدر سختگیره.از کل روزهای سال حساب کنی یک پنجمش خوب ونرماله.بقیش بقول شما عین پادگان با اخمای توهم رفته بی دلیل