2777
2789
عنوان

مشکلات زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 60 پست
بچه هام تقریبا بزرگ شدن دیگه.بعضی روزا میپرسن مامان بابا چشه،چرا تو خودشه.باهم دعواکردین؟میگم نه باب ...

شوهر هم فقط با من بده، خواهرشو فامیلاشو که میبینه گل از ملش میشکفه،انقدر جلوی من قربون صدقه خواهرش میره که نگو البته با خانوادمم خوب نیست،طفلی مامان بابام این همه بهش احترام میزارن ولی اصلا ارزش قائل نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر هم فقط با من بده، خواهرشو فامیلاشو که میبینه گل از ملش میشکفه،انقدر جلوی من قربون صدقه خواهرش م ...

والا عزیزم.نمیدونم چی بهت بگم.خداکمکت کنه..شوهرمنکه  ازاول همینجوری بود.هنوزم عوض نشده.اول بخاطر امید به اینکه خوب بشه تحمل کردم ورو اخلاقای خوب اندکش زوم میکردم..حالا هم بخاطر بچه هام میگذرونم..بچه هام میگن دلت خوشه شوهر داری با این اخلاق گندش

شوهر هم فقط با من بده، خواهرشو فامیلاشو که میبینه گل از ملش میشکفه،انقدر جلوی من قربون صدقه خواهرش م ...

راستی ناگفته نمونه که بیرون از خونه وتو جمع ومحل کار وفامیل خیلی روابط اجتماعیش خوبه وکسی باور نمیکنه تو خونه اینقدر بداخلاق وسختگیر باشه.ظاهرشو پیش همه حفظ میکنه.درمورد بچه هام هم ایده ال گراست وقبول نمیکنه خطایی داشته باشن

راستی ناگفته نمونه که بیرون از خونه وتو جمع ومحل کار وفامیل خیلی روابط اجتماعیش خوبه وکسی باور نمیکن ...

نکنه شوهرامون برادر دو قلو ان؟؟ شوهر من کار کردن و غدا درست کردن منم ایراد میگیره،دیروز هندونه میخوردم میگفت یه جوی بخور ابش نپاشه این ور اونور،تازه من خیلی تمیزم بخدا

نکنه شوهرامون برادر دو قلو ان؟؟ شوهر من کار کردن و غدا درست کردن منم ایراد میگیره،دیروز هندونه میخور ...

واقعا چی بگم..اینا یه خانواده خیلی بزرگ واصیل ومعروف هستن تو شهرمون.همشون ازخودراضی ان.خودشون رو عقل کل ونژاد برتر میدونن.سطح تحصیلات وشغلش هم تقریبا بالاس.به درد لای جرز میخورن

واقعا چی بگم..اینا یه خانواده خیلی بزرگ واصیل ومعروف هستن تو شهرمون.همشون ازخودراضی ان.خودشون رو عقل ...

همسر منم خیلی کلاس خانواده و فامیلشو میزاره و خانوادتن تهرانیه اصلن،ما برعکس اونا اصلا خودمونو نمیگیریم و فک میکنم این اشتباهه،ما باید یاد بگبریم یکم کلاس بزاریم و اعتماد به نفسمونو بالا ببریم 

ولی خدایی از غذا درس کردنم ایرادنمیگیره.ولی از نظر اینکه مالکیت حقوقموندارم.رفت وامدم رو کنترل میکنه.دوس نداره با همکارام یا فامیلم زیاد ارتباط داشته باشم انگارحسوده..هردورهمی همکارام جمع میشن این نمیذاره برم.باور میکنی سه سال پیش،بعدیه عمر زندگی مشترک بهم خیانت کرد ووقتی فهمیدم الم شنگه راه انداخت ودعوا وقهر.ودست پیش رو گرفت که پس نیفته.اونم بخاطر بچه هام فراموش کردم.....خلاصه عزیزم من مجبورم باهاش کناربیام..ولی شما با نرمی باهاش حرف بزن وخواسته هاتو بگو..

رفتم تاپیکای قبلتو خوندم که همسرت بخاطر فوت مادرش ناراحته.شاید همه این مشکلات بهمون دلیل باشه..امیدوار باشین شما..به امید خدا درست میشه.مرگ عزیزان تا دوسال رو اعصاب وارامش ادم تاثیر منفی میذاره.ناراحت نباش باهاش کنار بیا.خوب میشه به امیدخدا