2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه سر جنین تو عکس سونو ان تی طرف چپ باشه دختره اگه طرف راست باشه پسره .و ۹۹% هم درست درمیاد 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اصلا معلوم نیس. خداییش عکس ntدختر من خیلی واضح و شفافه. عکس بهتر میتونی بگیری؟؟؟

خیلی تو فیلم تکون میخورد .فیلم رو هم از مانیتور جلوم خودم گرفتم ..

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

دکتر چیزی نگفت؟

برای من و همه دوستهام درست درومده 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اگه سر جنین تو عکس سونو ان تی طرف چپ باشه دختره اگه طرف راست باشه پسره .و ۹۹% هم درست درمیاد 

عه واقعاااا؟؟؟؟چ جالب

ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش❤

اصلا معلوم نیس. خداییش عکس ntدختر من خیلی واضح و شفافه. عکس بهتر میتونی بگیری؟؟؟

سر دخترت تو ان تی چپ سونو بود یا راست

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز