2777
2789
سلام عزیزم آی وی اف هزینش چقدر چه کسایی میتونن انجام بدن من ۱ ساله اقدامم تنبلی دارم شویمم تحرکش ک ...

سلام

تشخیص اینکه ب درد شما میخوره یا نه با پزشکتونه.تنها مشکل‌ما هم کم تحرکی اسپرم بود

از اولین ویزیت تا آخرین روز، ۲ بار بار انتقال دادم حدود ۱۶ تومن شد. همه چیز آزاد بود البته

از نظر درد هم، برای عمل هاش بیهوش میشین. و فقط آمپول ها میمونه که واسه من راحت بود. مشکل چندانی نداشتم باهاشون

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من دختر اولیم سمت چپ بود و این یکیم که دختره سمت راست بود، فک نکنم ربطی به موقیت قرار گیری داشت ...

گفتم که روش ثابت شدهء علمی نیست . 

۹۹% مواقع درست از آب درمیاد 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

بر اون اساس پسره برا شما 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
سلام عزیزم آی وی اف هزینش چقدر چه کسایی میتونن انجام بدن من ۱ ساله اقدامم تنبلی دارم شویمم تحرکش ک ...

بنظرم از اول نمیرن سراغ ای وی اف

اول دارودرمانی و آمپول

بعد آی یو آی

بعد آی وی اف

هزینه آی وی اف رو شنیدم ۵-۶ تومنه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

استارتر یه سوال

جواب سونو و غربالگری رو همون موقع میدن؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ولی من فک‌کنم دختره چون ستون فقراتش حالت صاف هست و چونش نوک تیزه

واسه منو میگی عزیزم؟اخه واسه من ستون فقراتش اصلا معلوم نیست تو عکس

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
استارتر یه سوال جواب سونو و غربالگری رو همون موقع میدن؟

سونو آره اما غربال گفت ی هفته دیگه آماده میشه جوابش

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز