2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه سر جنین تو عکس سونو ان تی طرف چپ باشه دختره اگه طرف راست باشه پسره .و ۹۹% هم درست درمیاد 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اصلا معلوم نیس. خداییش عکس ntدختر من خیلی واضح و شفافه. عکس بهتر میتونی بگیری؟؟؟

خیلی تو فیلم تکون میخورد .فیلم رو هم از مانیتور جلوم خودم گرفتم ..

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍

دکتر چیزی نگفت؟

برای من و همه دوستهام درست درومده 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
اگه سر جنین تو عکس سونو ان تی طرف چپ باشه دختره اگه طرف راست باشه پسره .و ۹۹% هم درست درمیاد 

عه واقعاااا؟؟؟؟چ جالب

ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش❤

اصلا معلوم نیس. خداییش عکس ntدختر من خیلی واضح و شفافه. عکس بهتر میتونی بگیری؟؟؟

سر دخترت تو ان تی چپ سونو بود یا راست