2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 84 پست
دارم میگم که براشون شیرموز درست کردم و آلو ووهندونه

عزیزم میوه یعنی قشنگ بچینی تو ظرف چند مدل و تعارفشون کنی!هندونه و الو و شیرموز خیلی میوه به حساب نمیان!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
میوه که داریم همین چیزایی که گفتم ولی انبه و گیلاس و اینا نداریم گفتم غریبه نیستن که میدونن این وضع ...

یکی تو فامیل کلاس میذاره و بقیه رو بیچاره میکنه . خوب انبه رو تنهایی میخوردی دیگه چرا واسه مهمون میبرید اغا مد نکنید اینکارا رو. من باشم هندونه میدم. انبه رو بره همون جای قبل بخوره.😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE= 64329550 ]نه بابا دعوت کجا بود خودشون پا شدن اومدن، وضع انچنانیم نداریم که بخوایم گیلاس و ان ...

نه بابا اگه بپرسه که میگن برو بخر، اما بهش گفتم نمیخواد

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
عزیزم میوه یعنی قشنگ بچینی تو ظرف چند مدل و تعارفشون کنی!هندونه و الو و شیرموز خیلی میوه به حساب نمی ...

ممنون از نظرت

لطف کردی

نه انقد پذیرایی کردی نخورده میوه ان مگه

والا بخدا، سرناهارم نوشابه نبود چون ما کلا نوشابه نمیخوریم، برادرشوهر و اینامم نمیخورن اما ماماتبزرگم برگشته میگه خونه داییت که بودم رفته از قصد برا من نوشابه زرد خریده، میخواستم خفش کنم یعنی اون لحظه، همش دنبال شکمه

ممنون از نظرت لطف کردی

اگر هندوانه اوردی بسه دیگه میوه نمیخاد امروز من ی هندوانه خریدم شو ۲۰ هزار تومن 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
والا بخدا، سرناهارم نوشابه نبود چون ما کلا نوشابه نمیخوریم، برادرشوهر و اینامم نمیخورن اما ماماتبزرگ ...

میگفتی شما نوشابه برات خوب نیست تو این سن

قند و پوکی استخون میگیری

خیلی کار بدی کردن براتون گرفتن😐😐😐😐

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
البته بعضی عاقل میشن. ولی سمت ماهم بی عقل میشند😁😁

شانسمون تو این موردم نگرفته😒😒

همششش دنبال شکمشه و میخوادم بگه من کم چیز میخورم، مثلا براش ناهار میکشی نون خالی و ماست میخوره بعد تا حواست نیست یه چی برمیداره میخوره