2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من واسه بچه دارشدن انجام دادم ن واسه دوقلویی

ن درد نداره

فقط داروهاوامپولای هورمونی میدن ی خورده وزنت میره بالاالبته بعدش دوباره اوکی میشه باید تغذیتوکنترل کنی سالم خوری کنی.

پیاده روی بری ورزش انجام بدی.

البته برامن عکس رنگیم بشدت دردداشت درحدی ک ازهوش رفتم

تخمک کشی دوسه روز درحد پربودی دردداشتم اونم چون هایپرشدم شکمم ورم کرد بعد یه هفته کاملا عادی شدهمین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میخام دو هفته دیگه برم کلینیک برای ای وی اف ... اگه دوتا جنین بزارن تو رحمت دوقلو میشه دیگه

امپولاش سخت بود؟چن وقت باید آمپول بزنی؟تخمک فریز کردن؟

میخام دو هفته دیگه برم کلینیک برای ای وی اف ... اگه دوتا جنین بزارن تو رحمت دوقلو میشه دیگه

ن نمیشه اونو دکترا بلدن چجوری بزارن ک دوقلو بشه برامن دوتابوددیگه یدونه گرفت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من واسه بچه دارشدن انجام دادم ن واسه دوقلویین درد نداره فقط داروهاوامپولای هورمونی میدن ی خورده وزنت ...

عکس رنگی برای چی عزیزم؟کدوم بیمارستان انجام دادین؟همون سری اول گرفت؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز