بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یهدختر و پسر دارم میخام برم برای دوقلویی منم شوهرم دوس داره،میشه بگی واقعا اینجور که میگن خیلی سخ ...
به نظرم قابل تحمله آمپول زیاد داره باید بزنی پانکچرم برامن درحد یه پریودی خیلی شدید درد داشت فقط ساعت اولش انتقال که مثل معاینه بود اصلا درد نداشت اگه اینا اذیتت نمیکنه برو البته همه اینا درصورتی که مثبت بشی اصلا به چشمت نمیاد ولی اگه منفی بشه هم روحی هم جسمی ضربه میخوری قسمت مالیشم به کنار
چنماه طول میکشه تا انتقال جنین؟عکس رنگی رحم هم از شما خواستن؟میشه اسم دکتر مرکزی که رفتین و بگین
کلش تقریبا۳ماه طول کشید از روزی که داروهای تحریک تخمک گزاریو شروع کردم تا دیروز که انتقال دادم البته بدن بابدن متفاوته دکترم فرزانه چوبساز بیماریتان نیکان غرب سنم خیلی تاثیر داره تو تعداد و کیفیت تخمکایی که بدست میاد شما چندسالتونه
منم۲۷سالمه حدودا۱۱۰شد سه تا پسر داشتم یکیشون ضعیف بود گفت احتمالش خیلی کمه اون بگیره .اگه سه تا شد که احتنالش خیلی کمه گفت بیا ریداکت کن یکیشو درهرصورت دوتا یا بیشتر میذارن اگه جنین باجنس دلخواه داشته باشی عکس رنگیم از من نخواستن
منم۲۷سالمه حدودا۱۱۰شد سه تا پسر داشتم یکیشون ضعیف بود گفت احتمالش خیلی کمه اون بگیره .اگه سه تا شد ک ...
ینی امکانش بالاس که براتون دوقلو باشه😍من خیلی دوس دارم انجام بدم برای دوقلویی،اما همه میگن خیلی سخته و بعدا هم عوارض داره و اینکه من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه میترسم وسطاش جا بزنم