2821
2789
یا خدا..از کجا بفهمیم بستس یا نه

عکس رنگی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میگم ضرر نداره و اینکه خیلی می ترسم از درد و ایناش.میتونم انجام بدم تا آخر تا یا نه؟اخه خیلیا منو تر ...

کل آمپول ها هورمونی هست

من میزدم فقط پاچه می گرفتم

به هرحال روزی دو سه تا آمپول باید بزنی

از اون ور نتیجه گرفتن هم شیرینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من انجام دادم البته برا دوقلویی نه برا تعیین جنسیت رفتمدیروز انتقال دادم برام دعا کن مثبت بشه

انشالله ک مثبت میشه عزیزم،بچه اولتونه؟میشه از مراحلش بگی اینکه عاقلانس برای مایی که بچه دار میشیم بریم ای وی اف؟؟

انشالله ک مثبت میشه عزیزم،بچه اولتونه؟میشه از مراحلش بگی اینکه عاقلانس برای مایی که بچه دار میشیم بر ...

انشالله خدا برام بخواد وبشه

نه یه دخترم دارم منم مشکل باروری نداشتم فقط شوهرم پسر دوس داشت رفتم ivf

خدایا شکرت❤❤
انشالله خدا برام بخواد وبشهنه یه دخترم دارم منم مشکل باروری نداشتم فقط شوهرم پسر دوس داشت رفتم ivf

من یهدختر و پسر دارم میخام برم برای دوقلویی منم شوهرم دوس داره،میشه بگی واقعا اینجور که میگن خیلی سخته؟

من یهدختر و پسر دارم میخام برم برای دوقلویی منم شوهرم دوس داره،میشه بگی واقعا اینجور که میگن خیلی سخ ...

به نظرم قابل تحمله آمپول زیاد داره باید بزنی پانکچرم برامن درحد یه پریودی خیلی شدید درد داشت فقط ساعت اولش انتقال که مثل معاینه بود اصلا درد نداشت اگه اینا اذیتت نمیکنه برو البته همه اینا درصورتی که مثبت بشی اصلا به چشمت نمیاد ولی اگه منفی بشه هم روحی هم جسمی ضربه میخوری قسمت مالیشم به کنار

خدایا شکرت❤❤
به نظرم قابل تحمله آمپول زیاد داره باید بزنی پانکچرم برامن درحد یه پریودی خیلی شدید درد داشت فقط ساع ...

چنماه طول میکشه تا انتقال جنین؟عکس رنگی رحم هم از شما خواستن؟میشه اسم دکتر مرکزی که رفتین و بگین

چنماه طول میکشه تا انتقال جنین؟عکس رنگی رحم هم از شما خواستن؟میشه اسم دکتر مرکزی که رفتین و بگین

کلش تقریبا۳ماه طول کشید از روزی که داروهای تحریک تخمک گزاریو شروع کردم تا دیروز که انتقال دادم البته بدن بابدن متفاوته دکترم فرزانه چوبساز بیماریتان نیکان غرب سنم خیلی تاثیر داره تو تعداد و کیفیت تخمکایی که بدست میاد شما چندسالتونه

خدایا شکرت❤❤
کلش تقریبا۳ماه طول کشید از روزی که داروهای تحریک تخمک گزاریو شروع کردم تا دیروز که انتقال دادم البته ...

۲۷ سالمه عزیرم،هزینش چقد شد؟چنتا جنین برتون گذاشتن؟خودتون دوقلو نخواستین؟عکس رنگی رحم ازتون خواستن؟

۲۷ سالمه عزیرم،هزینش چقد شد؟چنتا جنین برتون گذاشتن؟خودتون دوقلو نخواستین؟عکس رنگی رحم ازتون خواستن؟

منم۲۷سالمه حدودا۱۱۰شد سه تا پسر داشتم یکیشون ضعیف بود گفت احتمالش خیلی کمه اون بگیره .اگه سه تا شد که احتنالش خیلی کمه گفت بیا ریداکت کن یکیشو درهرصورت دوتا یا بیشتر میذارن اگه جنین باجنس دلخواه داشته باشی عکس رنگیم از من نخواستن

خدایا شکرت❤❤
منم۲۷سالمه حدودا۱۱۰شد سه تا پسر داشتم یکیشون ضعیف بود گفت احتمالش خیلی کمه اون بگیره .اگه سه تا شد ک ...

ینی امکانش بالاس که براتون دوقلو باشه😍من خیلی دوس دارم انجام بدم برای دوقلویی،اما همه میگن خیلی سخته و بعدا هم عوارض داره و اینکه من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه میترسم وسطاش جا بزنم

ینی امکانش بالاس که براتون دوقلو باشه😍من خیلی دوس دارم انجام بدم برای دوقلویی،اما همه میگن خیلی سخت ...

انشالله بشه تا۱۱اسفند که آزمایش بدم دل تو دلم نیست😍

دوقلویی خیلی سخته واقعا تو اطرافیان دیدم که میگم منم فکر میکردم خیلی لوسمو آستانه تحملم پایینه فعلا که دووم آوردم ولی😁فقط میخوای دوقلو بشه یاجنس خاصی میخوای؟آخه گفتی هم دختر داری هم پسر خداحفظشون کنه

خدایا شکرت❤❤
انشالله بشه تا۱۱اسفند که آزمایش بدم دل تو دلم نیست😍دوقلویی خیلی سخته واقعا تو اطرافیان دیدم که میگم ...

ممنون عزیزم،میشه درخواست دوستی بدین من هرچقد درخواست میدم نمیدونم چرا کلیک نمیکنه

ممنون عزیزم،میشه درخواست دوستی بدین من هرچقد درخواست میدم نمیدونم چرا کلیک نمیکنه

منم هرچی درخواستو میزنم کلیک نمیکنه صبر کن بااون یکی گوشیم امتحان کنم

خدایا شکرت❤❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792