2777
2789
عنوان

شیرینی خونتون و کسب و کارمن 🍡📷

4061 بازدید | 233 پست

سلام به همتون ..من تایپک های قبل هم زدم اینجا هم میزنم با محصول و قیمت وشرایطشو..قبول دارم حال هممون بده حال یه ایران بده ولی محکومیم به زندگی و متاسفانه روزگار بدتاکرده بامن چه من متاسفانه همه وازتون میخام که حمایتم کنین من شاید نتونم براتون جبران کنم اون دنیا براتون ذخیره میشه..من هم سبزی قورمه سبزی پاک میکنم و قندونبات دمنوشی وتزئینی(خوراکی)درست میکنم بله میدونم شاید بیرون زیاد باشه هزار تا شاید دیگه امیدم به فرشته هایی هست که هنوزم هستن ووجوددارن و..و...ومن هرراه رو امتحان کردم پیشنهاد میگین برای یه کار دیگه من فعلا شرایط وسعم درهمین حده ..عکس محصولات رومیزارم باقیمت اگه خواستین بهم بگین تهران بودین که حضوری داده میشه که بهتر مسیرهای دیگه جمع بشه باپست فرستاده میشه

کاربری تعلیق شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیشنهاد چون تو تاپیکات دیدم دستفروشیم میکنی به نظرم برو محله های شمال تهران نزدیک مدارس ابتدایی یا استخر یا جایی که در معرض دید باشی بساط کن اونجا راحتر میتونی بفروشی

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
بازم سوالی بوددرخدمتم

بهتره با شیرینی فروشی ها و کافه دار ها صحبت کنی و ازشون سفارش بگیری. الان هم تو ماه شعبان بعضی ها مولودی و نذر دارن، که بیشترشون نبات رنگ سبز تو بسته هاشون هست، بهتره نزدیک مسجدها یا امامزاده ها بری.

یه پیشنهاد چون تو تاپیکات دیدم دستفروشیم میکنی به نظرم برو محله های شمال تهران نزدیک مدارس ابتدایی ی ...

عزیزم من شرایطمومیدونم هرگاریم امتحان کردم تقریبا..بله بساط میکردم الان نه دیگه با شرایطم جوردرنیومد بخاطر دخترم چهار ناچیز دیگه که توتایپک های قبل هم گفته شده اینجارو زدم که اگه کسی خواست و سفارش داشت دلش خواست ازم حمایت کنه محصولاتو ببینه

کاربری تعلیق شده