2777
2789
عنوان

کسی هست معلم غیرانتفاعی باشه ؟؟؟

12157 بازدید | 29 پست

من حداقل ۲۵ تا مدرسه زنگ زدم برای جذب ولی هیچکس نگفت حتی چی خوندی کجا خوندی گفتن نداریم .چیکار کنم خسته شدم از بس اینور اونور گشتم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

باید ازفروردین و اردیبهشت میرفتی.اونم حضوری و بارزومه.به این راحتی نمیکیرن مگه اینوه معرف قوی داشته باشی

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اردی بهشت میرفتی برو مدرسه فرم پرکن و رزومه بنویس سعی کن یه اشناهم پیدا کنی تو این مدارس به درد ...

اخه اصلا نمیگن بیا فرم پر کن که میگن کادرمون تکمیله یا جذب نداریم . من دانشگاه تهران درس خوندم رتبه کنکورمم سال ۹۳ شد ۷۰۰ ولی هیچ جا نتونستم تدریس کنم

باید ازفروردین و اردیبهشت میرفتی.اونم حضوری و بارزومه.به این راحتی نمیکیرن مگه اینوه معرف قوی داشته ...

معرفم ندارم اصلا من یه ادم بد شانس بدبختیم 😢

رشتت چیه....مگه همینجوری اجازه تدریس میدن؟؟مگه نباس امتحان بدی؟؟

عربی. تو مدارس غیر انتفاعی اگه مدیر بخوادت میگیرنت امتحان نداره فقط میفرستن آموزش پرورش برای گزینش

عزیزم ۲۵ تا که چیزی نیست  من فکر کنم امسال ۱۰۰ تا مدرسه رفتم. اغلب میگفتن نیرو نمیخوایم. بعضیا ...

شما کدوم شهری؟

عربی. تو مدارس غیر انتفاعی اگه مدیر بخوادت میگیرنت امتحان نداره فقط میفرستن آموزش پرورش برای گزینش

چ جالب نمدونستم...من رشتم حسابداری هس ...ولی خیلی دوس دارم معلم بچه های ابتدایی بشم ....حتما باس سابقه داشته باشن؟؟یا مدرک خاصی؟؟من خواهر شوهرم معلمه میتونم ازش کمک بگیرم؟؟

چ جالب نمدونستم...من رشتم حسابداری هس ...ولی خیلی دوس دارم معلم بچه های ابتدایی بشم ....حتما باس ساب ...

واسه ابتدایی که خیلی سخت میگیرن و حتما باید سابقه داشت . کلا همه جا سابقه میخوان . خواهرشوهرت معلم غیرانتفاعیه؟؟ چون اگه غیرانتفاعی باشه میتونه ولی رسمی نه

واسه ابتدایی که خیلی سخت میگیرن و حتما باید سابقه داشت . کلا همه جا سابقه میخوان . خواهرشوهرت معلم غ ...

نه اونم رسمی هس...یعنی اگه توو غیراتتفاعی هم اشنا داشته باشه بازم نمتونه کاری بکنه؟؟؟؟اول خیلی ذوق کردم....ولی من سال ۹۵ فارغ تحصیل شدم هیچی از رشتم یادم نیس😔😔