2777
2789
عنوان

کسی هست معلم غیرانتفاعی باشه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12158 بازدید | 29 پست

این ی دوره اس بعدش گویا جذب میکنن زنگ بزن ضرر نداره

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋

رفتم دورشو گذروندم 😑😑😑 اصلا هم همچین چیزی نیست فقط ۴۳۰ تومن ریختم تو جوب آب

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اونم رسمی هس...یعنی اگه توو غیراتتفاعی هم اشنا داشته باشه بازم نمتونه کاری بکنه؟؟؟؟اول خیلی ذوق ک ...

اگه تو مدارس غیرانتفاعی اشنا داری اره میتونن معرفیت کنن ببرنت البته باید کارتم خوب باشه

الکی بود

تو دیوار برو قسمت اموزشی بعضی وقتا اگهی برای مهد و مدرسه میزنه

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋

کانون زبان ایران تو بخش غیر انگلیسیش عربی هم داره و سالی دو بار آزمون جذب مدرس برگزار می کنه.البته باید نیاز مندی هاشون رو برای مدرس عربی چک کنی که چه شعبه ای به این مدرس احتیاج داره؟

دیگه دردسر سابقه و این جور چیزها رو هم نمی خواد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
کانون زبان ایران تو بخش غیر انگلیسیش عربی هم داره و سالی دو بار آزمون جذب مدرس برگزار می کنه.البته ب ...

اونجا هم خیلی سخت میگیرن ۲تا ازمون میگیرن اول بعدم مصاحبه داره 

اونجا هم خیلی سخت میگیرن ۲تا ازمون میگیرن اول بعدم مصاحبه داره 

بله با روندش آشنا هستم ولی برای شما که درسخوان هستین نباید سخت باشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
سایتشو میگید بهم،منم عربیم عالیه 

خود اسم کانون زبان ایران رو تو گوگل جست و جو کنید براتون میاره