ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کانون زبان ایران تو بخش غیر انگلیسیش عربی هم داره و سالی دو بار آزمون جذب مدرس برگزار می کنه.البته باید نیاز مندی هاشون رو برای مدرس عربی چک کنی که چه شعبه ای به این مدرس احتیاج داره؟
دیگه دردسر سابقه و این جور چیزها رو هم نمی خواد
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اونجا هم خیلی سخت میگیرن ۲تا ازمون میگیرن اول بعدم مصاحبه داره
بله با روندش آشنا هستم ولی برای شما که درسخوان هستین نباید سخت باشه
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خود اسم کانون زبان ایران رو تو گوگل جست و جو کنید براتون میاره