2777
2789
نمیدونم ولی میگن نوک بینی اخرین جاییه که ورمش میخوابه

مرسی عزیزم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جراحی بینی من بسته بوده هیچ برشی نداره  ب پره های بینیم هم دست زده نشده ولی چند روز بعد از ع ...

سوراخای بینیم قرینست ولی احساس میکنم به بینیم نمیاد اخه من به دکترم گفته بودم پره های بینیمو هم جمع کنه اما اصلا بهش دست نزده حالا احساس میکنم به بینیم نمیاد پره هاش 

سوراخای بینیم قرینست ولی احساس میکنم به بینیم نمیاد اخه من به دکترم گفته بودم پره های بینیمو هم جمع ...

ورمه کوچیک تر میشه 

بینیت رو فانتزی یا طبیعی عمل کرده

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
جراحی بینی من بسته بوده هیچ برشی نداره  ب پره های بینیم هم دست زده نشده ولی چند روز بعد از ع ...

مثلا سایز بینی چقدر کوچیکتر میشه بعد شیش ماه

من نمیرخمو دوست دارم ولی تمام رخم خیلی بده از بس که نوکش گنده ست

و تابتا هم هست

الان سه ماهه عمل کردم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
ورمه کوچیک تر میشه  بینیت رو فانتزی یا طبیعی عمل کرده

نیمه فانتزی از نیم خیلی بینیم و دوست دارم ولی از روبرو دوسش ندارم احساس میکنم پخ شده صورتم انگار بینیم پخش شده تو صورتم انگار با یه مایتابه زدن تو بینیم 

نیمه فانتزی از نیم خیلی بینیم و دوست دارم ولی از روبرو دوسش ندارم احساس میکنم پخ شده صورتم انگار بین ...

ورمه میخوابه مطمئن باش

مثلا سایز بینی چقدر کوچیکتر میشه بعد شیش ماه من نمیرخمو دوست دارم ولی تمام رخم خیلی بده از بس که نو ...

جمع تر میشه خیلی هرچقد بگذره بیشتر جا میافته

نوک بینی خیلی دیر ورمش میخوابه منم انتظار دارم بعد از سه تا امپول خوب شه ولی فلن نشد یه امپول دیگه باید بزنم شما زدید ؟

نیمه فانتزی از نیم خیلی بینیم و دوست دارم ولی از روبرو دوسش ندارم احساس میکنم پخ شده صورتم انگار بین ...

عین من 😂😂😂😂😂

بیا اعتماد کنیم به دوستمون که میکه ورمه

خیالمون راحت بشه

جمع تر میشه خیلی هرچقد بگذره بیشتر جا میافته نوک بینی خیلی دیر ورمش میخوابه منم انتظار دارم بعد از ...

نه عزیزم نزدم امپول

دکترم میگه تا شیش ماه صبر کن

شمام انگار از روبرو بینیتون پخه؟

اوف اره خیلی شدید

انقدر گنده ست که وقتی میخندم نصف صورتمو پوشش میده 😬