bib مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 414 عنوان عمل بينى | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 89 پست خانمايى كه عمل بينى انجام دادين بينى تون هفته اول عمل چقد شبيه بينى النتونه . من بينيم خيلى بزرگه نمى دونم ورم داره يا اينجورى عمل شده 1397/04/25 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 طاق باز نخوابیدم من بینیم انحراف ب سمت راست داشت سمت چپ میخوابیدم سه ماه کامل سه شب فقط طاق باز خ ... اهان اوکی
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 😂😂😂😂 یعنی ما خانوما یا باید به شوهرامون گیر بدیم یا به خودمون منم درگیر ابرو بودم قبل عمل هاش ... 😂😂😂من یه کاری برسه ب ذهنم انجام ندم اروم نمیشم الان میخام ابرو هامو از اونا ک اسمش سخته بکنم ایشالله ک خوب شه یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 راستی بچه ها طاق باز که میخوابین زیر سرتون دو تا بالش بذارین زاویه سرتون نسبت به بدنتون ۴۵ درجه باشه ورماتون زودتر میخوابه
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 نه داخلش نه روش منم داخلشو گفتم عزیزمبعدش با روغن زیتون چرب میکنم توشو با سر گوش پاکن گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 راستی بچه ها طاق باز که میخوابین زیر سرتون دو تا بالش بذارین زاویه سرتون نسبت به بدنتون ۴۵ درجه باشه ... من دوماه با دوتا بالش خوابیدم گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 راستی بچه ها طاق باز که میخوابین زیر سرتون دو تا بالش بذارین زاویه سرتون نسبت به بدنتون ۴۵ درجه باشه ... من امتحان کردم جواب داده
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 😂😂😂 من یه کاری برسه ب ذهنم انجام ندم اروم نمیشم الان میخام ابرو هامو از اونا ک اسمش سخته بکنم ای ... میکروپیگمنتیشنخوب میشه عزیزممن خیلی راضی بودم گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 میکروپیگمنتیشن خوب میشه عزیزم من خیلی راضی بودم نه میکرو نیست بلدینگه چیه از اونا یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 نه میکرو نیست بلدینگه چیه از اونا اهانمیکرو بلدینگانشا.. میزنی و عالی میشه ابروهات 🙏🏻 گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 باعث ریزش ابرو نمیشه؟؟؟ نه اتفاقا ابرو رو خیلی پر و قشنگ میکنه یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 اهان میکرو بلدینگ انشا.. میزنی و عالی میشه ابروهات 🙏🏻 مرسی فدات شم یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 مرسی فدات شم قربونت مهربون گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
bahar_solati عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 27 من خيلى تورم داشتم خيلى بستگى به بدن داره الان كلا كوچيك شده دكتر بهزاد فرخىتنفس برام مهم بود و اينكه به چهرم بياد