bib مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 414 عنوان عمل بينى | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 89 پست خانمايى كه عمل بينى انجام دادين بينى تون هفته اول عمل چقد شبيه بينى النتونه . من بينيم خيلى بزرگه نمى دونم ورم داره يا اينجورى عمل شده 1397/04/25 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 واااای نگرانم فردا مه برم حموم باید بدون چسب برم مطب اخه بینی با چسب قشنگ تره شوهرم هنوز بدون چسب ند ... اخه الان بینیت معلوم نیس که ورم خالیه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 اخه الان بینیت معلوم نیس که ورم خالیه اره خودشم دلداریم میده میگت نگران نباش ورمه ولی بازم ادم همش نگرانه
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 قربونت برم خیلی مهربونی من خیلی استرسشو دارم انشا.. زودتر خوب شه سه ماهه همه فکر و ذکرم شده بینی ... مرسیییی گلی ایشالله من تا دماغم ورمش بخوابه درگیر ابرو شدم خخخ دارم دیونه میشم ک ابرومو چیه فیبروزه میکروعه چیه میکنن از اونا بکنم یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 بچه ها شما تا چند وقت طاق بازخوابیدین من ب سمت چپ خوابیدم سه ماهههههه یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
bib مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 414 بچه ها بگید دیگه تا چند وقت طاق باز خوابیدین دكتر مى گه ٢ ماه ولى دوستم ٣ ماه طاق باز خوابيد
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 اره خودشم دلداریم میده میگت نگران نباش ورمه ولی بازم ادم همش نگرانه باید اعتماد کنیم به دیگران که تجربه دارنمثلا همین کاربز مهربون مجده حرفاش درستهبالاخره ورمش میخوابه دیگهپس چرا غصه بخوریم الکی گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 بچه ها بینی هاتونو با چی میشورین وقتی چسبتونو عوض میکنید یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 من ب سمت چپ خوابیدم سه ماهههههه نه میگم تا چند وقت طاق باز خوابیدی
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 مرسیییی گلی ایشالله من تا دماغم ورمش بخوابه درگیر ابرو شدم خخخ دارم دیونه میشم ک ابروم ... 😂😂😂😂یعنی ما خانوما یا باید به شوهرامون گیر بدیم یا به خودمونمنم درگیر ابرو بودم قبل عملهاشور زدم الان نصفش رفته باید باز بزنممنتظرم بینیم به جاهای خوبش برسه بعد 😅😅😅😅 گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 دكتر مى گه ٢ ماه ولى دوستم ٣ ماه طاق باز خوابيد وااای من خسته شدم از طاق باز
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 بچه ها بینی هاتونو با چی میشورین وقتی چسبتونو عوض میکنید آب نمک و سرنگ گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 نه میگم تا چند وقت طاق باز خوابیدی طاق باز نخوابیدممن بینیم انحراف ب سمت راست داشتسمت چپ میخوابیدم سه ماه کاملسه شب فقط طاق باز خوابیدم یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 آب نمک و سرنگ نه داخلش نه روش یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 😂😂😂😂 یعنی ما خانوما یا ۸ به شوهرامون گیر بدیم یا به خودمون منم درگیر ابرو بودم قبل عمل هاش ... منم جای جوش دارم زیاد