2777
2789
واااای نگرانم فردا مه برم حموم باید بدون چسب برم مطب اخه بینی با چسب قشنگ تره شوهرم هنوز بدون چسب ند ...

اخه الان بینیت معلوم نیس که ورم خالیه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم خیلی مهربونی من خیلی استرسشو دارم انشا.. زودتر خوب شه سه ماهه همه فکر و ذکرم شده بینی ...

مرسیییی گلی 

ایشالله 

من تا دماغم ورمش بخوابه درگیر ابرو شدم خخخ دارم دیونه میشم ک ابرومو چیه فیبروزه میکروعه چیه میکنن از اونا بکنم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اره خودشم دلداریم میده میگت نگران نباش ورمه ولی بازم ادم همش نگرانه 

باید اعتماد کنیم به دیگران که تجربه دارن

مثلا همین کاربز مهربون مجده حرفاش درسته

بالاخره ورمش میخوابه دیگه

پس چرا غصه بخوریم الکی

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مرسیییی گلی  ایشالله  من تا دماغم ورمش بخوابه درگیر ابرو شدم خخخ دارم دیونه میشم ک ابروم ...

😂😂😂😂

یعنی ما خانوما یا باید به شوهرامون گیر بدیم یا به خودمون

منم درگیر ابرو بودم قبل عمل

هاشور زدم الان نصفش رفته باید باز بزنم

منتظرم بینیم به جاهای خوبش برسه بعد 😅😅😅😅

بچه ها بینی هاتونو با چی میشورین وقتی چسبتونو عوض میکنید

آب نمک و سرنگ

نه میگم تا چند وقت طاق باز خوابیدی

طاق باز نخوابیدم

من بینیم انحراف ب سمت راست داشت

سمت چپ میخوابیدم سه ماه کامل

سه شب فقط طاق باز خوابیدم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...