2777
2789
راستی تا کی باید طاق باز بخوابیم دلم لک زده واسه خوابیدن به پهلو دکترم گفته تا دو ماه طاق باز گفته ا ...

منکه دکترم گفت زندگی طبیعیتو ادامه بده فقط به بینیت ضربه نخوره، همین

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
نمیدونم :/چرا اینو گفته ولی بعد شیش ماه ک بزنی کاری نمیکنه 

من خودمم زیاد دوست ندارم بزنم

میترسم آخه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چند وقته عمل کردی 

سه ماهه

درد نداره یکم میسوزه  ولی واقعا کم تر میکنه ورمو کجا عمل کردی

نمیدونم والا

دکتر نمیزنه دیگه 

من پیش صفوی عمل کردم

وااااای بعد سه ماه هنوز پخه؟امید داشتم فردا که میرم بخیه بکشم بهتر شده باشه ببین دو هفته بعد از عملت ...

ب بدن طرف

ب نوع بینی ربط داره

بینی گوشتی ورمش بیشتره 

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
وااااای بعد سه ماه هنوز پخه؟امید داشتم فردا که میرم بخیه بکشم بهتر شده باشه ببین دو هفته بعد از عملت ...

اره بابا

من دو هفته بعد عمل یه کوفته قلقلی بود بینیم

الان خدایی خیلی کمتر شده

انقدر دیوونه بودم هی گریه میکردم

دخترداییم میگفت کم مبشه

باورم نمیشد

ولی خدایی الان ورمش کمتر شده

نمیدونم والا دکتر نمیزنه دیگه  من پیش صفوی عمل کردم

عزیزم بهش فک نکن عمل کردی بهتر شه مطمئن باش ک اینجوریه قرار نیست تاابد با ورم بمونه

خوشگل میشه عزیزم 

زیاد غصه نخور منم بینیم ورم داره ولی میدونم ک قرار بخوابه ورمش الان نه ولی ب مرور زمان 

زمان میخواد یکم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
عزیزم بهش فک نکن عمل کردی بهتر شه مطمئن باش ک اینجوریه قرار نیست تاابد با ورم بمونه خوشگل میشه عزیز ...

قربونت برم

خیلی مهربونی

من خیلی استرسشو دارم

انشا.. زودتر خوب شه

سه ماهه همه فکر و ذکرم شده بینی 😐