bib مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 414 عنوان عمل بينى | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 89 پست خانمايى كه عمل بينى انجام دادين بينى تون هفته اول عمل چقد شبيه بينى النتونه . من بينيم خيلى بزرگه نمى دونم ورم داره يا اينجورى عمل شده 1397/04/25 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 راستی تا کی باید طاق باز بخوابیم دلم لک زده واسه خوابیدن به پهلو دکترم گفته تا دو ماه طاق باز گفته ا ... منکه دکترم گفت زندگی طبیعیتو ادامه بده فقط به بینیت ضربه نخوره، همین گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 نمیدونم :/چرا اینو گفته ولی بعد شیش ماه ک بزنی کاری نمیکنه من خودمم زیاد دوست ندارم بزنممیترسم آخه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 اوف اره خیلی شدید انقدر گنده ست که وقتی میخندم نصف صورتمو پوشش میده 😬 شما چند وقته عمل کردی
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 من خودمم زیاد دوست ندارم بزنم میترسم آخه درد نداره یکم میسوزه ولی واقعا کم تر میکنه ورموکجا عمل کردی یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 شما چند وقته عمل کردی سه ماهه گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 درد نداره یکم میسوزه ولی واقعا کم تر میکنه ورمو کجا عمل کردی نمیدونم والادکتر نمیزنه دیگه من پیش صفوی عمل کردم گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 سه ماهه وااااای بعد سه ماه هنوز پخه؟امید داشتم فردا که میرم بخیه بکشم بهتر شده باشه ببین دو هفته بعد از عملت ورمش از الان که سه ماه گذشته بیشتر بوده؟
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 وااااای بعد سه ماه هنوز پخه؟امید داشتم فردا که میرم بخیه بکشم بهتر شده باشه ببین دو هفته بعد از عملت ... ب بدن طرفب نوع بینی ربط دارهبینی گوشتی ورمش بیشتره یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 وااااای بعد سه ماه هنوز پخه؟امید داشتم فردا که میرم بخیه بکشم بهتر شده باشه ببین دو هفته بعد از عملت ... اره بابامن دو هفته بعد عمل یه کوفته قلقلی بود بینیمالان خدایی خیلی کمتر شدهانقدر دیوونه بودم هی گریه میکردمدخترداییم میگفت کم مبشهباورم نمیشدولی خدایی الان ورمش کمتر شده گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2324 نمیدونم والا دکتر نمیزنه دیگه من پیش صفوی عمل کردم عزیزم بهش فک نکن عمل کردی بهتر شه مطمئن باش ک اینجوریه قرار نیست تاابد با ورم بمونهخوشگل میشه عزیزم زیاد غصه نخور منم بینیم ورم داره ولی میدونم ک قرار بخوابه ورمش الان نه ولی ب مرور زمان زمان میخواد یکم یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 واااای نگرانم فردا مه برم حموم باید بدون چسب برم مطب اخه بینی با چسب قشنگ تره شوهرم هنوز بدون چسب ندیده میتزسم فردا بدون چسب که ببینه از تمام رخ بینیم خوشش نیاد
یاسینمن عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 435 اره بابا من دو هفته بعد عمل یه کوفته قلقلی بود بینیم الان خدایی خیلی کمتر شده انقدر دیوونه بودم ه ... خداروشکر
اوشو عضویت: 1393/12/02 تعداد پست: 5074 عزیزم بهش فک نکن عمل کردی بهتر شه مطمئن باش ک اینجوریه قرار نیست تاابد با ورم بمونه خوشگل میشه عزیز ... قربونت برمخیلی مهربونیمن خیلی استرسشو دارمانشا.. زودتر خوب شهسه ماهه همه فکر و ذکرم شده بینی 😐 گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !