2777
2789
عنوان

دلم گرفته

149 بازدید | 7 پست

از  اینهمه تحقیر و توهین خستم....از یک طرف مدام قربون صدقه و اینکه وقتی خونست حتی نمیزاه ظرف بشورم و باید برم تو آغوشش... از یه طرف تو هین و صدای بلند.

دلم میخواد یک بار تو جواب فریاد ها و توهین هاش منم داد بزنم.... ولی نمی تونم...دلم نمیخواد بدتر بشه اوضاع....رهاش می کنم..چون نه حاضره تو ضیحی برای کارهای زشتش بده و فقط توهین میکنه و میگه به تو  ربطی نداره ... نه حاضره یکم اصلاح بشه....ادامه ی این زندگی فایده ای نداره....تا بچه ای در کار نیست....  لطفا برای آ امشم دعا کنید....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من همه تاپیکات رو خوندم عزیزم

خیلی خانم محترم و منطقی به نظر میرسی واقعا ناراحت شدم واست  

میگم تو که میگی همه راه ها رو رفتی کاش اینم امتحان کنی:

یه بار به بهونه ترسیدن یا دزد اومدن یا... چمدونت رو جمع کن برو همون طبقه خونه مادر شوهرت که میگی شوهرت وسایلشو میزاره یه مدت همون جا باش

مادرشوهر و خواهرشوهرت و حتی  خود شوهرت نمیتونن بیرونت کنن که. هوم؟

حس کردم که به طلاقم فک کردی   

من در نی نی سایت: