2777
2789
عنوان

جهیزیه😄

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست
تورو خذا نکنین اینکارارو  حالا گذشته از اینکه دارید پسرارو پرتوقع میکنید که این به خودتون مربو ...

😐😐😐😑حالا اگه تو تاپیک نمینوشتم بخاطر اصرار های مکرر دوستانی ک میگفتن عکس جهیزیتو بزار و ایده گرفتن عروس ها باز ی چیزی

ولی وقتی تو تاپیک نوشتم

از خدا بترسم!؟😐😐

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
همه چیزمیشه خرید؟

ميشه يه خاهش ازت بكنم

تو تزيين خونت و جهزيت از عروسك استفاده نكن

عروسك فقط بزاي اتاق بچس

من خيلي بعجب ميكنم اونايي كه از عروسك براي تزيين خونشون استفاده ميكنن !!!! چون اصلا شيك نيست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملمانت گفت 150برات گذاشتم؟؟

بله الانم پولش دستع خودمه 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ممنونم😗همه چیزتونستی بخری ؟

حدودا آره هرچیزی ک فکر میکردم و میدونستم هست رو خریدم😁

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
منكه فكركنم درحد رفع نياز بتونم بگيرم 

اره منم همینطور 

من همه چی تو لیستم نوشتم وای واقعا کف قیمتارو نوشتم از هر چیزی ارزون ترینشو میخوام بخرم و واقعا بعضی وقتا دلم میگیره

ميشه يه خاهش ازت بكنم تو تزيين خونت و جهزيت از عروسك استفاده نكن عروسك فقط بزاي اتاق بچس من خيلي ...

باش چشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
😐😐😐😑حالا اگه تو تاپیک نمینوشتم بخاطر اصرار های مکرر دوستانی ک میگفتن عکس جهیزیتو بزار و ایده گرف ...

کلا حرکت جالبی نیس که ادم قیمت هرچیزی که میخره یا داره رو بگه 

ایده گرفتن بحثش جداس

حدودا آره هرچیزی ک فکر میکردم و میدونستم هست رو خریدم😁

این دکوراسیون چطوره رنگ مبلاوهمه چیزخوبه ب نظرت

کلا حرکت جالبی نیس که ادم قیمت هرچیزی که میخره یا داره رو بگه  ایده گرفتن بحثش جداس

فازتو درک نکردم از اون حرف

بهرحال مهم نیس

عزیزم امیدوارم اول خوشبخت بشی بعدم دوست عزیز بجا جهیزیه خیلی زیاد و وسایل دست و پاگیر کاش میتونسی بزنامه ریزی کنی رو نصف پولت برا جهیزیه باقیشم بذاری برا پس انداز شخصی خودت البته ای نظر منه امیدوارم همیشه دارا باشی

تک دختری؟

ن یه ابجی دیگ هم دارم البته اینم بگم ماخودمون زیادپول نداریم و بابابزرگم دادع بهم