naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان جهیزیه😄 | مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست سلام من این تاپیک و چندساعت پیش زدم اما جواب درستی نگرفتم...با ۱۵۰میلیون میشه جهیزیه خرید؟وچیانمیشه خرید؟توهین نکنید خواهشا روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/04/24 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستااااا عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3836 این دکوراسیون چطوره رنگ مبلاوهمه چیزخوبه ب نظرت رنگش آره ولی مدلش ناینم در نظر بگیر الان اکثرجهیزیه ها یا طلایی ان یا اینرنگیی رنگ خاص بگیرمن خودم از نقره ای خیلی راضیم در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را برای ای همه ناباور خیال پرست😊
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 یکی از فامیلای ما با 30 تومن خیلی جهیزیه عالی جور کرد برای دخترش همین یک ماه پیش اتفاقا من پنجشنبه جشن عقدم بود نمیتونم چطور توصیف کنم که جشن چقدررر عالی بود و همممه تعریف کردنهمه چیم داشتیم ولی وقتی هزینه مراسمو گفتم هیچکس باور نمیکرد میگفتن مگه میشه؟!نمیدونم چرا بعضیها فک میکنن فقط هرجی گرون باشه و پر هزینه خوبه
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عزیزم امیدوارم اول خوشبخت بشی بعدم دوست عزیز بجا جهیزیه خیلی زیاد و وسایل دست و پاگیر کاش میتونسی بز ... ممنون گلم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اتفاقا من پنجشنبه جشن عقدم بود نمیتونم چطور توصیف کنم که جشن چقدررر عالی بود و همممه تعریف کر ... مبارکه گلم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 فازتو درک نکردم از اون حرف بهرحال مهم نیس یه روزی یه جایی درک میکنی نگران نباش
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 رنگش آره ولی مدلش ن اینم در نظر بگیر الان اکثرجهیزیه ها یا طلایی ان یا اینرنگی ی رنگ خاص بگیر من ... اره جهیزیت واقعاعالیه حرف نداش همه چیزت خوشگل بودن ایشالاخوشبخت بشی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
رستااااا عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3836 اره جهیزیت واقعاعالیه حرف نداش همه چیزت خوشگل بودن ایشالاخوشبخت بشی نظر لطفته عزیزم😘😘 در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را برای ای همه ناباور خیال پرست😊