2777
2789
عنوان

جهیزیه😄

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست
این دکوراسیون چطوره رنگ مبلاوهمه چیزخوبه ب نظرت

رنگش آره ولی مدلش ن

اینم در نظر بگیر الان اکثرجهیزیه ها یا طلایی ان یا اینرنگی

ی رنگ خاص بگیر

من خودم از نقره ای خیلی راضیم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
یکی از فامیلای ما با 30 تومن خیلی جهیزیه عالی جور کرد برای دخترش همین یک ماه پیش 

اتفاقا من پنجشنبه جشن عقدم بود 

نمیتونم چطور توصیف کنم که جشن چقدررر عالی بود و همممه تعریف کردن

همه چیم داشتیم ولی وقتی هزینه مراسمو گفتم هیچکس باور نمیکرد میگفتن مگه میشه؟!

نمیدونم چرا بعضیها فک میکنن فقط هرجی گرون باشه و پر هزینه خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امیدوارم اول خوشبخت بشی بعدم دوست عزیز بجا جهیزیه خیلی زیاد و وسایل دست و پاگیر کاش میتونسی بز ...

ممنون گلم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اتفاقا من پنجشنبه جشن عقدم بود  نمیتونم چطور توصیف کنم که جشن چقدررر عالی بود و همممه تعریف کر ...

مبارکه گلم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
رنگش آره ولی مدلش ن اینم در نظر بگیر الان اکثرجهیزیه ها یا طلایی ان یا اینرنگی ی رنگ خاص بگیر من ...

اره جهیزیت واقعاعالیه حرف نداش همه چیزت خوشگل بودن ایشالاخوشبخت بشی

اره جهیزیت واقعاعالیه حرف نداش همه چیزت خوشگل بودن ایشالاخوشبخت بشی

نظر لطفته عزیزم😘😘

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊