naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان جهیزیه😄 | مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 51 پست سلام من این تاپیک و چندساعت پیش زدم اما جواب درستی نگرفتم...با ۱۵۰میلیون میشه جهیزیه خرید؟وچیانمیشه خرید؟توهین نکنید خواهشا روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/04/24 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستااااا عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3836 تورو خذا نکنین اینکارارو حالا گذشته از اینکه دارید پسرارو پرتوقع میکنید که این به خودتون مربو ... 😐😐😐😑حالا اگه تو تاپیک نمینوشتم بخاطر اصرار های مکرر دوستانی ک میگفتن عکس جهیزیتو بزار و ایده گرفتن عروس ها باز ی چیزیولی وقتی تو تاپیک نوشتماز خدا بترسم!؟😐😐 در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را برای ای همه ناباور خیال پرست😊
مامان_ایلیا141 عضویت: 1387/11/22 تعداد پست: 6209 همه چیزمیشه خرید؟ ميشه يه خاهش ازت بكنمتو تزيين خونت و جهزيت از عروسك استفاده نكنعروسك فقط بزاي اتاق بچسمن خيلي بعجب ميكنم اونايي كه از عروسك براي تزيين خونشون استفاده ميكنن !!!! چون اصلا شيك نيست
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ملمانت گفت 150برات گذاشتم؟؟ بله الانم پولش دستع خودمه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
رستااااا عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3836 ممنونم😗همه چیزتونستی بخری ؟ حدودا آره هرچیزی ک فکر میکردم و میدونستم هست رو خریدم😁 در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را برای ای همه ناباور خیال پرست😊
قلقلی1 عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 12300 یکی از فامیلای ما با 30 تومن خیلی جهیزیه عالی جور کرد برای دخترش همین یک ماه پیش
_alooche عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 4396 بله الانم پولش دستع خودمه تک دختری؟ کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 منكه فكركنم درحد رفع نياز بتونم بگيرم اره منم همینطور من همه چی تو لیستم نوشتم وای واقعا کف قیمتارو نوشتم از هر چیزی ارزون ترینشو میخوام بخرم و واقعا بعضی وقتا دلم میگیره
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ميشه يه خاهش ازت بكنم تو تزيين خونت و جهزيت از عروسك استفاده نكن عروسك فقط بزاي اتاق بچس من خيلي ... باش چشم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
hanie_m عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1599 میخوای چیو ثابت کنی با این تاپیکت؟ من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 😐😐😐😑حالا اگه تو تاپیک نمینوشتم بخاطر اصرار های مکرر دوستانی ک میگفتن عکس جهیزیتو بزار و ایده گرف ... کلا حرکت جالبی نیس که ادم قیمت هرچیزی که میخره یا داره رو بگه ایده گرفتن بحثش جداس
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 حدودا آره هرچیزی ک فکر میکردم و میدونستم هست رو خریدم😁 این دکوراسیون چطوره رنگ مبلاوهمه چیزخوبه ب نظرت روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
رستااااا عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3836 کلا حرکت جالبی نیس که ادم قیمت هرچیزی که میخره یا داره رو بگه ایده گرفتن بحثش جداس فازتو درک نکردم از اون حرفبهرحال مهم نیس در این زمانه بی هیاهوی لال پرست خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را برای ای همه ناباور خیال پرست😊
تاهی عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 812 عزیزم امیدوارم اول خوشبخت بشی بعدم دوست عزیز بجا جهیزیه خیلی زیاد و وسایل دست و پاگیر کاش میتونسی بزنامه ریزی کنی رو نصف پولت برا جهیزیه باقیشم بذاری برا پس انداز شخصی خودت البته ای نظر منه امیدوارم همیشه دارا باشی
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 تک دختری؟ ن یه ابجی دیگ هم دارم البته اینم بگم ماخودمون زیادپول نداریم و بابابزرگم دادع بهم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....