2777
2789
عنوان

😍😍😍 حمید هیراد 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 98 پست
این که صداش افکته فیلم کنسرت شو دیدم انگار گوینده اخبار آهنگ میخونه صداش درنمیومد کاش یه ورزشی هم ب ...

اون دوره که زنده خوندنشون اون شکلی شده بود اوایل سرطان و شیمی درمانیشون بود.

جناب آقای حمید هیراد انسان بسیار شریف و با وقاری است . اما میدونید گناهشان چی هست ؟

اینکه خیلی آروم و سر به زیر هستند. 

شمایی که دارید ازشون انتقاد میکنید، لطفا اول داستان یا زندگینامه ایشون را مطالعه فرمایید .

این آقا صدای بسیار زیبا و چهره ی بسیار معصومی دارند .

اونوقت شما هرچی از دهنتون در می‌آید را بهشون میگید و به این صورت خطا بشون میکنید ؟

لطفا به حرف زیر توجه کنید 

دقیقاایناموندگارنیستن دستای پشت پردس بابا طرف اجرای زندشوببینی حالت بهم میخوره صداش تودستگاس واینکه طرفاشون یه پولی میذارن ایناروتاپ‌میکنن ازکنسرتابه جیب میزنن بعدشم یاعلی اینام صدایی ندارن که موندگارشن که

به نظر شما اینطور حرف زدن یک منتقد با یک خواننده که زحمت کشیده و به خاطر صدای خوب و زیبایی که داره  به اینجایی که الان هست رسیده لایق و درخور هست؟

اینکار ها خیلی زشت است اینکه به هموطن خودت تهمت بزنی و اون رو از خودت ناراحت کنی گناهی بزرگ است و من فقط مطالب یا موضوع ام این خواننده محترم نیست شما با تمام خواننده ها اینطور صحبت میکنید .

به نظر شما آقای تتلو خوب هست؟

که به تمام دخترای ایرانی توهین بزرگی کردن  ، تازه شما نباید حتی با این خواننده هم به این صورت صحبت کنید .

آهای شمایی که انتقاد میکنید اصلا میدونید که بهتون بگن ۲ ماه زنده ای چه حسی داره؟

میدونی اگر عشقت بمیره چه حسی داره؟

میدونی این همه سختی کشیدن و آخرم انتقاد شنیدن چه حسی داره؟

خواهش میکنم که دیگه با ایشون اینطور صحبت نکنید خیلی زشته مخصوصا برای یک ایرانی باوقار 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جناب آقای حمید هیراد انسان بسیار شریف و با وقاری است . اما میدونید گناهشان چی هست ؟ اینکه خیلی آروم ...

اه گل گفتی به انسان با شعور و مرام و معرفت پیدا شد کاملا باهاتون موافق هستم♥️

اقای هیراد یه ادم حسابی مهربون و خوش اخلاق مردمیه تروخدا قبل اینکه چیزی بگید فکر کنید🫀 به خدا فقط باید برین استپریاشونو دنبال کنین بفهمین چقدر خوبه این بشر ♥️