2777
2789
عنوان

😍😍😍 حمید هیراد 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 98 پست
نه بابا والا من هی میگفتم برم عمل کن این چخماغو یه روز نشستم فکر کردم دیدم بابا این یالغوزا که میان ...

نه بابا اگه خواستی هر جایی تو عمل کنی فقط بخاطر خودت عمل کن نه هیچ کسی! حیف سلامتیت نیست 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تکذیب کرد، هرچند آهنگشو تو اینستا دیدم یکم میخوره ممنوع شه ولی یه پیجی پست گذاشت از پیج چاوشی تو ...

بلم ببینم دعبا کنم کسی که اطلاع غلط داده😬

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
بلم ببینم دعبا کنم کسی که اطلاع غلط داده😬

این معروفا که ممنوع نمیشن

سالار عقیلی هم من و تو فک کنم مصاحبه کرده بود ممنوع شد ولی بخشیدنش بقیه رو نبخشیدن کلی معترض شدن که چرا فرق میذارید

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
نه بابا اگه خواستی هر جایی تو عمل کنی فقط بخاطر خودت عمل کن نه هیچ کسی! حیف سلامتیت نیست 

منم والا میترسم عمل کنم من دوتا دوستام عملین یسره گوش پاک کن دستشونه واسه بینیشون😣😣

یسره هم مواطبن توپ و.

نخوره تو مماغشون 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
منم والا میترسم عمل کنم من دوتا دوستام عملین یسره گوش پاک کن دستشونه واسه بینیشون😣😣 یسره هم مواطب ...

منم دوس‌دارم عمل کنم ولی میگم‌یه شب دو شب بعدش نمیارزه و‌ خانوادم خیلی تکذیب میکنن

ولی خودم دوس داشتم

منم والا میترسم عمل کنم من دوتا دوستام عملین یسره گوش پاک کن دستشونه واسه بینیشون😣😣 یسره هم مواطب ...

فک کنم اوایل فقط اینطور باشه

اگه انقد حساس بود که ورزشکارا عمل نمیکردن بخصوص فوتبالیستا 😀

من اکثر دوستام بعد ازدواج عمل کردن اونم بخاطر خودشون نه شوهر، خودت مهمی و اعتماد به نفست

فک کنم اوایل فقط اینطور باشه اگه انقد حساس بود که ورزشکارا عمل نمیکردن بخصوص فوتبالیستا 😀 من اکثر ...

من که اعتماد به نفسم فوله فقط مامانم پی پی میکنه توش البته گلاب به روتون🌹🌹

هی میاد میگه دیدی این رفت‌نگرفتت از بس لاغری و دماغت پره هاش گندس 😑

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من که اعتماد به نفسم فوله فقط مامانم پی پی میکنه توش البته گلاب به روتون🌹🌹 هی میاد میگه دیدی این ...

بگو مرد من اونیه که منو کامل بخواد نه اینکه اجزای بدنمو آنالیز کنه و خودش اندازه پره دماغمم نیرزه 😉

این که صداش افکته فیلم کنسرت شو دیدم انگار گوینده اخبار آهنگ میخونه صداش درنمیومد کاش یه ورزشی هم ب ...

قد و هیکل هیچکس به من وشما مربوط نمیشه هرکسی هم بدنش یه شکل خاص و فرم خاصی داره شما که میگی صداش درنمیاد میدونی سرطان داره و درحال شیمی درمانیه کاش زود قضاوت نکنیم کاش انصاف داشته باشیم کاش برای هم دعا کنیم کاش برای هم خیر و خوشی بخواییم کاش برای موفقیت هم خوشحال باشیم کاش عیبهای هم رو جار نزنیم شاید خداوند دوباره به ما امیدواربشه

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍