2777
2789
عنوان

😍😍😍 حمید هیراد 😍😍😍

5650 بازدید | 98 پست

کیا این بشرو خیلی دوس دارن؟ 😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

امروز کنسرتش بودم عالی بود 

خیلی مهربون و‌ پاک صمیمی 

تیکه کلامش تو کنسرت این بود : تو کنسرت حمید هیراد کلاس نمیزاریم  😃😃😃

کنسرتش بود حتما برین خیلی حس خوبی میده ب ادم 

یه حرف دیگه هم زد این بود ک : زندگی فقط یه شوخیه سختش نگیرین هر چی بیشتر سخت بگیرین سخت تر میشه 😌

این جملش کلی از مشکلات منو حل میکنه... 😍

اونایی ک عاشقشن لایک کنن تایپیکو

اه اه چيه اين😒😒

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش گذشت استارتر؟؟

من جمعه تولدم بود یکی از کادوهام بلیط کنسرت کاوه افاق بود 

زیاد اهل کنسرت نیستم ینی تو خواننده ها ی خودمون هرکسی رو دوس ندارم ولی کاوه افاق رو دوس دارم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

این که صداش افکته فیلم کنسرت شو دیدم انگار گوینده اخبار آهنگ میخونه صداش درنمیومد

کاش یه ورزشی هم بره بازوهاش قد ماکارونیه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"