2777
2789

بعد از دعوای دیشب با شوهرم صبح رفتم خونه مادرم میخاستم قهر بمونم ولی نتونستم برگشتم خونه م😭اخه چ اخلاقیه دارم نمیتونم ولش کنم برم اونوقت اون درک نمیکنه ک باردارم 

سر چیزای مسخره میره تو قیافه من طاقت ندارم باهاش قهر باشم ولی اون میتونه اومدم خونه نیس فهمیدم وسایلاش نیس رفته استخر😭😭😭

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

هیچ وقت هونه رو ترک نکن

نهایتا برو تو. اتاق

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درصورتی خونه روترک کنید که قصدتون طلاق باشه ،وگرنه لوث میشه قضیه وکسی جدی نمیگیرتتون

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

استخرو خوب اومدی 😂😂😂همه ی مردها اینطورین من باشوهرم دعوام بشه اینقد کارهای عقب افتادشو درس میکنه ک نگووو فقط میخواد سرش گرم شه ک زیاد اذیت نشه ,شوهر توهم براهمین رفته استخر 😄

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 
منم دقيقاً مثل شما هستم شوهرم با مادرشوهرم بدترين كارارو كردن ولى يه بارم قهر نرفتم

ما اولش عاشق هم بودیم الان همه ش دعوا

چون هنوز میتونی به راحتی کدورت هارو فراموش کنی. نمیدونم مشکل چی بوده و اصلا شاید خیلی بی اهمیت بوده. ولی شخصیت های مهرطلب اینطورن، فارغ از کوچک یا بزرگ بودن کدورت

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
استخرو خوب اومدی 😂😂😂همه ی مردها اینطورین من باشوهرم دعوام بشه اینقد کارهای عقب افتادشو درس میکنه ...

بخدا دیدم وسایلاش نیس رفته استخر

درصورتی خونه روترک کنید که قصدتون طلاق باشه ،وگرنه لوث میشه قضیه وکسی جدی نمیگیرتتون

اون موقع که اصلا ترک نباید. کرد

حکم عدم تمکین میاد

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
چون هنوز میتونی به راحتی کدورت هارو فراموش کنی. نمیدونم مشکل چی بوده و اصلا شاید خیلی بی اهمیت بوده. ...

چیز مهمی نبود ولی من الان خیلی حساس شدم توقع دارم بیشتر بهم اهمیت بده