2821
2789
عنوان

جیغغغغغغغغغغ

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کیسا اب گرم و ژلوفن

منم وقتی پریود میشدم پدرم در میومد دیگه حالت تهوع و داغون بودم.

از وقتی با کیسه اب گرم اشنا شدم عالیه پرش میکنم میزارم روی شکمم باهاش راه میرم میشینم کلا دو سه ساعت رو شکممه .ژلوفنم تو اوج درد میخورم

من من وقتی پریود میشم فرشو گاز میگیرم هیچی ارومش نمیکنه خیلی بده

دارم زار میزنم خیلی درد دارم

هیچکی هم عین خیالش نیست. اصلا مراعاتمو نمیکنن

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...

شیاف دیکلوفناک یا ناپروکسن بزار

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
وای من ۵روز عقب انداختم داشتم از استرس میمردم بدترین روزام بود. الان دو روزه پریود شدم. هی میگم عا ...

خوبه واسه تو ۵روز بود منم ۲۳روز عقب انداختم داشتم سکته میکردم بدترین روزای زندگیم بود چن روز قبل ک شدم چنان ذوق مرگ بودم ب خانواده بستنی دادم میگفتن تا باشه از این خوشحالیا😂😂😂خبر نداشتن چمه ک🤣🤣

کیسه آب گرم نداریم    

کیسه نمک درست کن 

با یه تیکه پارچه یه کیسه بدوز پر نمکش کن بعد گرمش کن بزار رو شکمت،گرماش رو خیلی دیر از دست میده و میتونی بجای کیسه اب استفاده کنی

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

دکتر به من گفت اصلا نباید بذاری دردت بگیره 

تا احساس کردی داری پریود میشی سریع شیاف دیکلوفناک استفاده کن

برا حالت تهوع هم دمیترون داد بهم گفت قبل از هر وعده غذا بخور

اخه من گلاب به روتون تا بالا نیارم خوب نمیشم