2821
2789

این شوهرا انقد مادر پرستن...شوهر منم میگه بعد عروسی من هر روز میرم بالا یعنی خونه مادرش...چون مامانم مریضه شرایطش خاصه ...گفتم اکی ولی من همیشه نمیتونم اونم گفت اکی😆😕😕

Nothing special...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه شماها نمی دونم چطور قبول میکنید 

عشقم عزیزم نفسم واقعیه من 😊😊 نمیشه ولله نمیشه بالله نمیشه مجبوریم...تو گرونی خونه تهرون یه خونه میدن همینجوری توش میشینیم ولی خب در عوض باید پی بعضی چیزارو به تنمون بمالیم... البته خانواده همسر من اهل دخالت نیستن ولی خب استقلال هم مهمه و بالاخره عروسیم دیگه😆

Nothing special...
عشقم عزیزم نفسم واقعیه من 😊😊 نمیشه ولله نمیشه بالله نمیشه مجبوریم...تو گرونی خونه تهرون یه خونه می ...

خخخخخخخ قوربونت , بله میفهمم ولی خب یکم از اول ب خودتون سختی میدادید می ارزه به اینکه ی جا و یا نزدیک هم

تو رویای واقعی زندگیمی    
خخخخخخخ قوربونت , بله میفهمم ولی خب یکم از اول ب خودتون سختی میدادید می ارزه به اینکه ی جا و یا نزدی ...

به خدای احد و واحد نمیشه خخخخ..سختی یعنی حداقل 100 میلیون پول رهن ...واقعا شوهرم نمیتونه اول زندگی ...میخوام شریک این رورهاش بشم نه سربارش و اینکه استرس منم داشته باشه.بعدشم مامانش مریضه میگه تو بودی مامانتو ول میکردی؟! مامان باباش کاری ندارن بهمون و اینکه خودم صبح تا شب بیرونم کلا خونه نمیمونم..اینم بهت بگم من واسه شرایط کار و درسم چند ماهیه اومدم پیش شوهرم و دارم با خانوادش زندگی میکنم خداروشکر رابطمون بد نیست  و اینکه میدونن من هیچ وقت خونه نمیمونم ینی عادت کردن. الانم نامزدیم و بعد عروسی هم توقع هم ندارن تند تند سر بزنم...این بود انشای من 😆 ولی خب شماها که دورین حالشو ببرین

Nothing special...
به خدای احد و واحد نمیشه خخخخ..سختی یعنی حداقل 100 میلیون پول رهن ...واقعا شوهرم نمیتونه اول زندگی . ...

ما تو دوستیمون خیلی اذیت شدیدم  تا اینکه شوهرم  تونست خونه بخره وگرنه خونه پدریش بود ولی من قبول نکردم , حتی جایی رو هم اجاره کنیمو قبول نکردم 

آره بالاخره وضع اوضاع ها فرق میکنه

عزیزم ان شاالله ی خونه دورتر میگیرید 

تو رویای واقعی زندگیمی    
بی شک شما از مقربان درگاه باریتعالی هستید 😆😆

😂ولی مادرشوهرم همش میخواد تو زندگیمون نظر بده و برامون تصمیم بگیره فک میکنه خیلی عقله کله !یه عادت زشتی هم داره بددهنه یعنی تیکه و‌نیش زیاد میزنه به شوهرم کفتم چرا باباتو بیشتر دوس داری تا مامانت گفت زبون نباید تیغ داشته باشه 😏

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز