2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین

265 بازدید | 38 پست

ی تایپک داشتم   درمورد داداشم...

واسش رفتیم خواستگاری،نزدیک ی ماهی هس ک با دختر خانوم آشنا شده،با هم تلفنی در ارتباطن.اما خوب ی مشکلی هس ک فک کنم خیلی بزرگه

فعلا هنگ کردیم.....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

چه مشکلی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بای  

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

خانومه شرایط داداشمو قبول کرده،داداش من بهش گفته ک پسرم بعد ازدواجمون پیش خودمون میمونه،دختر خانومه قبول کرده اما میگه که

دختر خانومه میگه موقع خاستگاری ب خانوادش دروغ بگیم،یعنی بگیم که پسر داداشم پیش مادر بزرگه میمونه،بزرگترهای ماهم قبول نمکنن میگن از اولش دروغ....؟

دختر خانومه میگه موقع خاستگاری ب خانوادش دروغ بگیم،یعنی بگیم که پسر داداشم پیش مادر بزرگه میمونه،بزر ...

بزرگتراتون درست میگن

بگین دختره بره مشکلشو با خونوادش حل کنه

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...