2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست
ببین دروغ بده من از اول با شوهرم عهد کردم نحوه اشناییمونو ب کسی نگیم ولی اون رفت گذاشت کف دسته خانوا ...

چ بد....

آره دقیقا اینجوریه

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت بابام بشرطی قبول میکنه ک تو سند قید شه داداشم ب هیچ عنوان حق نداره پسرشو پیشش نکه داره،دیگ موندم ...

نه اینکه اول مشکل میشه .اگه بعدا سر همین مرتب داداشتونو تو منگنه قرار بده که پسرت نباید پیشت باشه چی؟من میگم تصمیم خیلی سختی برا داداشتونه اگه خانمه گفت پسرت نیاد یا باید پسرشو بذاره کنار یا دوباره دعوا وطلاق .روش جدی فکر کنن مشاوره برن بالاخره طوری نباشه که خدای نکرده پسرشون ضربه بخوره 

دختره نقشه داره میخواد اصلا بچه اصلا پیششون زندگی نکنه اینجوری داره پیش میره اون داداشت رو میخواد ولی بچه اش رو نمیخواد خرش از پل بگذره عمرا بذاره بچه پیششون بمونه بعدها خودش هم بچه دار بشه کلا پسر برادرتون میره کنار این دختر دلش از سنگه یکم فکر کنید رو این ازدواج. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
حتی اگر اون پسر پیش مادربزرگش باشه این زندگی مشکلات زیادی خواهد داشت. یه دختر مجردی که وارد زندگی می ...

دقیقا همینجوری ک میگین،

خیلی بهم وابسته شدن،داداشم صب بهم میگه چ اشکال داره بزارید تو. سند بنویسن،میگم داداش ااااااگر بعد چن مدت خدا نکرده دختر بگه من بچه رو نمخ ام اون موقع چ کار میکنی؟میگن عشق چشم و کور میکنه ،گوشو کر،قضیه داداش من و همی خانومه،

همیشه ک تو زندگی شور شوق روزهای اول نمی مونه...

نه اینکه اول مشکل میشه .اگه بعدا سر همین مرتب داداشتونو تو منگنه قرار بده که پسرت نباید پیشت باشه چی ...

آره والا،داداشم از همه چیز گذشت بخاطر پسرش،الان توی عشقی افتاده ک میگن باید پسرت پیشت نباشه،

امروز قرار بود بریم خواستگاری.کنسل شد

دختره نقشه داره میخواد اصلا بچه اصلا پیششون زندگی نکنه اینجوری داره پیش میره اون داداشت رو میخواد ول ...

واقعا....؟؟

داداشم ی بار دیگ شکست بخوره......ااااااایخداااااا!

واقعا....؟؟ داداشم ی بار دیگ شکست بخوره......ااااااایخداااااا!

هنوز که عقد نکردن بگید شکست بخوره. 

وقتی همین اول همچین حرفی میزنه دیگه تا تهش رو بخون. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
هنوز که عقد نکردن بگید شکست بخوره.  وقتی همین اول همچین حرفی میزنه دیگه تا تهش رو بخون.

بعد اون خیانت و کلاهبرداری ک زن سابقش در حقش کرد،فک میکرد ک این خانوم کلید خوشبختی زندگیشه،امروز از صبح حالش گرفتس