2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومه شرایط داداشمو قبول کرده،داداش من بهش گفته ک پسرم بعد ازدواجمون پیش خودمون میمونه،دختر خانومه ...

اینم میگفت که را هم یهو بگید چه جذابیتی داره اینطوری گفتن!

دختر خانومه میگه موقع خاستگاری ب خانوادش دروغ بگیم،یعنی بگیم که پسر داداشم پیش مادر بزرگه میمونه،بزر ...

نه دروغ نگید. به خانومه بگید  اگه خانواده شما با این قضیه مشکل دارن بعدا هم مشکل خواهند داشت پس بهتره همون اولش راستش رو بگیم. 

دختر خانومه میگه موقع خاستگاری ب خانوادش دروغ بگیم،یعنی بگیم که پسر داداشم پیش مادر بزرگه میمونه،بزر ...

دختر خانوم میگه ک بابام مخالف میشه ااااگر بفهمه پسرشم همراهش هس

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

ببین دروغ بده من از اول با شوهرم عهد کردم نحوه اشناییمونو ب کسی نگیم ولی اون رفت گذاشت کف دسته خانوادش از خواهرش شروع شد ک بهش گفت ... بعد خانوادش اگه صحبتی پیش می اومد میزدن تو سرم ک اره اینجوری بوده یعنی با حرفاشون آزارم میدادن بعد من شدم آدم بده آقا شد آدم خوبه اصلا قبول نکنین همین فردا هزار تا مشکل براتون پیش میاره

حتی اگر اون پسر پیش مادربزرگش باشه این زندگی مشکلات زیادی خواهد داشت. یه دختر مجردی که وارد زندگی میشه همسرش را شش دونگ میخواد و نمیتونه محبت پدر و پسری را بپذیره... بهتر نیست سراغ خانومی برن که ازدواج دومشه

صبح با دختره  حرفیدم گفتم اگرررر بفرض  ما قبول کنیمم و بیایم این دروغ رو بگیم اجازه میدی تو سند ازدواجتون قید شه ک داداشم پسرش و پیش خودش نگه میداره

صبح با دختره  حرفیدم گفتم اگرررر بفرض  ما قبول کنیمم و بیایم این دروغ رو بگیم اجازه میدی ت ...

گفت بابام بشرطی قبول میکنه ک تو سند قید شه داداشم ب هیچ عنوان حق نداره پسرشو پیشش نکه داره،دیگ موندم چ بگم بخداااااا....

من تاپیکتو یادمه. یکیشون معلم بود و یکی دیگه خیلی خوشگل بود و مطلقه؟

آره اون مطلقه ک رفت چون داداشم ب این خانوم معلمه دل داده بود نتونست ب هم بزنه

بزرگتراتون درست میگن بگین دختره بره مشکلشو با خونوادش حل کنه

مشکلش اینه ک دختر خانوم راضیه خانوادش میگن چ کاریه با ی مرد ک بچه هم داره ازدواج کنی؟؟؟