2777
2789
عنوان

محمد حسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 79 پست
شیطون بود خواهر شیطون😑😁

لعنت بر شیطون 😬😬😬😬

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
اصلا حرف من چه ربطی به نگرش انسان ها نسبت به هم داشت ؟؟؟؟؟؟؟به هیچ وجه کسی شبیه اسمش نمیشه چه ربطی د ...

شما خودت همه چی رو باهم قاطی میکنی بعد به "خواننده خاموش" ایراد بیخود میگیری مثلا خودت گفتی: "وااای فکرشو بکن اسمت حسن باشه به حرمت غریبی صاحب  اسمتم که شده خدا ببخششو شاملت میکنه" بعد خودت توی پست دیگه ت حرف خودتو نقض میکنی "خدا هم به مجازات و هم به پاداش وعده داده نمیشه که یکی هر غلطی خواست بکنه بعد منتظر باشه به خاط اسمش ببخشنش"

اما از شما که جوون امروزی هستی بعیده که  فکر کنی که خدایی که اینقدر عادله روز قیامت بخاطر تشابه اسمی ما با ائمه ما رو به بهشت بفرسته لطفا یکمی با عقل و منطق سخن بگید.مطمئن باش خداوند بخشنده هیچ وقت بنده ای که خوب و باایمان باشه ولی  پدر و مادرش اسم مذهبی براش انتخاب نکردن رو بازخواست نمیکنه و همین طور بنده ای که باوجود داشتن اسامی ائمه گناهکار باشه روز قیامت بخاطر اسم زیباش مورد بخشش قرار نمیگیره چرا که برای خدا اعمال و رفتار مهمه نه اسم ظاهری که فرد در گذاشته شدن اون هیچ نقشی نداره و دیگران به هنگام تولد براش اسمی رو انتخاب میکنند،ای کاش به جای اینکه این قدر در مورد گذاشتن یا نگذاشتن  اسامی ائمه روی فرزندانمان بحث کنیم کمی فقط کمی بچه هایمان را با هر اسمی که دارند با اخلاق و رفتار اولیای و انبیای خدا آشنا کنیم و به جای اینکه به پوسته دین توجه کنیم آنها را با رفتار و کردار معصومین (ع) تربیت کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت همه چی رو باهم قاطی میکنی بعد به "خواننده خاموش" ایراد بیخود میگیری مثلا خودت گفتی: " وااای ...

حرفت درسته که اعمال هر کس ربطی به اسمش نداره منم تو پست بعدیش همینو گفتم اما منظورم ازینکه خدا تو روز قیامت واسه اسم طرف ارزش قائله و ممکنه 

شفاعت شامل حالش بشه این نبود که برداشت کردین الکی که نیس..مثل حال و روز اونایی که همه دستورات خدا رو زیر پا گذاشتن و دارن استغفرالله حرام خدا رو حلال میکنن برای خوشون و به نظرشون دلت که پاک باشه بسه😲صد البته که خدا عاقبتمونو به خیر کنه ان شاء الله خیلی از همین ادمای به ظاهر بی دین یه روزی یه جوری هدایت میشن و عاقبتشون به خیر میشه که ماکه ادعای دین داری داریم ازشون جا میمونیم خدای نکرده... خلاصه هر حرفی که خدا زده هزاااار جور شرایطشو گفته که کسی نتونه سوء استفاده و کنه و خودشو به خریت بزنه...خود خدا هم گفته اسمی که تو محشر صدا میزننت تاثیر داره اما به شرطی اونقدر ادم خوبی باشی که یه لکه خاکستریه تو پروندتو صاحب اسمت شفاعت کنه اما بازم با هزار شرایط که نباید حق و الناس باشه و از سره نادونی باشه و بعدش پشیمون شده باشه که اونم تو اخرت فایده نداره تو دنیا باید توبه شو کرده باشی ...حرفه من که گفتم فکر کن اسمت حسن باشه و غیره یه تشبیح بود که یه جایگاه فرضی واسه اسم به ایشون یاد اوردی کرده باشم ...دیگه تقصیر من نیست که یه سریا قدرت تحلیل ندارن و یه حرفی که بزنی میگیرنش و در میرن و یکم فکر به منظور طرف و واقیت اصلی ماجرایی که گفته نمیکنن😏

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

خواهشا این بحث رو تمومش کنین من سعی کردم منظورم رو برسونم و سوگ برداشت شما رو اصلاح کنم  حالا اگه قانع نمیشین واقعا اهمیتی نداره و نمیتونم بیشتر از این تلاشی واسه راضی شدنتون داشته باشم ....شرمنده 

اره واقعااا نامردیه  و همه میدونن نذر کردم  و خصوصا که یادم میاد شب شهادتشون و زیر پرچمش ...

عزیرم اگه میشه تایپیک رو قفل کن که من رو تگ نکنن چون دیگه بیشتر ازین توان رفع سوء برداشت هارو ندارم مسئله حل مشکل شما بود که خداروشکر حل شد و  تصمیمتو گرفتی حالا به هر دلیلی که داری