2777
2789
عنوان

محمد حسن

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 79 پست
ای کاش به جای اینکه اسم ائمه را روی فرزندمان بگذاریم کمی در تربیت فرزندمان شبیه ائمه و پیشوایان دینم ...

بله کاملا با نظرتون موافقم ک تربیت حسینی مهمه

ولی اولین وظیفه ی پدرومادر و اولین حق فرزند ب پدرومادر اسم مناسبه

و مناسب تر از اهل بیتم مگه هست ک اسمی مناسب تر از اسمشون باشه

این14 نفر بزرگترین الگوهای بشریتن و فردای قیامت بچه ت رو ک صدا میزنن خیلی مهمه با چه اسمی ب محشر فراخوانده شه

یه زن انگلیسی بود فکرکنم، اسم بچه ش ابوالفضل بود.خیلی هم بد تلفظش میکردن

گفتن این اسمو چرا گذاشتی ؟ گفت من نمیدونم کیه ولی میدونم قوی ترین مرد جهان وقتی وزنه شو بر میداره میگه ابوالفضل...معلومه این اسم انرژی مثبتی بهش میده و نتیجه گرفتم منم روی بچه م بذارم😍

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=64029019]اینجوری نگیدتحریک کردن به این شکلم درست نیست.ائمه گذشتشون خیلی بیشتر از یه اینه مهم اعماله انسانه و ...[/QUOTE

درسته .اهل بیت هم به اسم بچه های ما نیازی ندارن اما این ارادت ادمو نشون میده و اینکه اون دنیا بچه میتونه جلو پدر مادرشو بگیره و بگه چرا یه اسم خوب واسم انتخاب نکردین میگن اونجا هر کسی رو به همون اسمی که تو دنیا صداش میکردن صدا میزنن وااای فکرشو بکن اسمت حسن باشه به حرمت غریبی صاحب  اسمتم که شده خدا ببخششو شاملت میکنه 😍😍😍😍😍😍اما با همه این تفاسیر تصمیم با خودشونه چون ان شاء الله یه عمر میخوان صدا کنن بچشونو اگه اسمشو با اکراه انتخاب کنن که نمیشه اگه واقعا انقدر به روز بودن براشون مهمه که زیر نذری که کردن بزنن باید راه ادای نذر رو پیداکنن و بپرسن و بعد هم هر اسمی که دوست دارن رو بچشون بدارن بالاخره صاحب اختیارن

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
عزیزم شما نذر کردی باید بزاری زیر قولت نزن

اره گلم

من واسه بچه اول خودم هم نذر حضرت علی اصغر کردم و تو نذرم میگفتم به حرمت پدرتون میزارم محمد حسین

بعد پشیمون شدم چون اطرافیان زیاد خوششون نیومد خواستم یه اسم دیگه بزارم

تا اینکه نزدیک زایمانم خواب دیدم موقع نماز صبح 

که زایمان کردم و یه بچه مریض و ضعیف دارم و من تو خواب اشک میریختم که این بچه نمیمونه یه لحظه به آسمون نگاه کردم و گفتم خدایا بچمو شفا بده میزارم مخمد حسین

بعد همونجا داشتم شیرش میدادم و فقط یه قطره خورد که من داشتم این حرفو میزدم بعد نگاش کردم دیدم بچم سفید و تپل و نااز شده 

یهو از خواب پریدم و گفتم اگه آسمون به زمین بیاد اسمشو محمد حسین میزارم

واسه همین الان میترسم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
[QUOTE=64029019]اینجوری نگیدتحریک کردن به این شکلم درست نیست.ائمه گذشتشون خیلی بیشتر از یه اینه مهم ...

خیلی افراطی صحبت می‌کنی جای بحث نیست.من مخالفتی با اسمشونو نکردم.ایشونم دنبال اسم عجق وحق نیستن.ولی اون دنیا بیشتر از اسم  راه و رسم آئینه مورد سواله .پس اون دنیا تمام بچه های با اسکای ایرانی جلو پدر مادرو میگیرن یکم فکر کنید .همینقدر که نکوهش کسایی که اسم مذهبی دارن زشته عکس العمل به طرف مقابل و برتر دونستن به واسطه اسم هم درست نیست.نثل کسی که گناه می‌کنه فکر می‌کنه با یه شب احیا تموم شد.

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

اره میدونم ولی نذر من این بود که گفتم به خاطر شما و مظلومیتتون اگه بچه سالم به من بدید میزارم محمد ح ...

اخه هرچی فکر میکنم خودمو میزارم جات میبینم انقدر واضح ندر کرده باشم حالا که الحمدالله به اذن خدا یه بچه ی سالم بهم دادن بزنم زیرش خیلی نامردیه که تازه میگی شوهرمم عاشق اسمه ...اولا که اگه جنسیتش معلوم نشده که احتمال دختر بودن هم هست اما من به خوم که فکر میکنم با اینکه معصومین انننننننقدر رئوف و بخشنده اند بازم میترسم .نکنه امتحان خدا باشه بخواد ببینه من سره قولم هستم یانه 

میمیرم اگه از زیر سایه ی امام حسن بیاد بیرون بچم....اینا چیراییه که من فکر میکنم بااازم میگم به زووور نمیشه هرجور که دوست داری خودت باید تصمیم بگیری فقط یه کاری کن که پشیمون نشی 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

[QUOTE=64028777]اره اکثرن اسمای جدید دارن درسته معنیش خیلی زیباست  اما امروزی نیست من نذر کردم از ته قلم&nbs ...[/QUOT به به نظرم محمدحسن بدار اگه غیر این اسم بداری ان شالله وقتی بدنیا اومد همش اسمی که ندر داشتی بهانه هرسرماخوردگی میشه که دور از جون بچه بگیره فامیل ما ندر کرد دخترش زهرا باشه اومد دنیا گداشت کیانا بعد دوسال اسمش عوض کرد دوباره گداشت زهرا فکر میکرد هر اتفاقی به خاطر اسمی که ندر کرده ونزاشته

اخه هرچی فکر میکنم خودمو میزارم جات میبینم انقدر واضح ندر کرده باشم حالا که الحمدالله به اذن خدا یه ...

اره واقعااا نامردیه 

و همه میدونن نذر کردم 

و خصوصا که یادم میاد شب شهادتشون و زیر پرچمشون این نذر رو کردم دلم آتیش میگیره 

اره همسرمم عاشق این اسمه 

اگه پسر باشه همین اسمو میزارم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
[QUOTE=64028777]اره اکثرن اسمای جدید دارن درسته معنیش خیلی زیباست  اما امروزی نیست من نذر کردم ...

اره دقیقا ترسم از همینه

خیلی افراطی صحبت می‌کنی جای بحث نیست.من مخالفتی با اسمشونو نکردم.ایشونم دنبال اسم عجق وحق نیستن.ولی ...

اصلا حرف من چه ربطی به نگرش انسان ها نسبت به هم داشت ؟؟؟؟؟؟؟به هیچ وجه کسی شبیه اسمش نمیشه چه ربطی داره خیلی ها با اسم های خوب کار هایی میکنن که فجیحه 

خیلی ها هم ادمای بسیااار خوبین با اسم های معمولی حالا یا ایرانی یا هر چی ...یه مثال زدم از روز محشر تنها جا و اولین طلبی که فرزند از پدر و مادرش داره چرا همرو قاطی میکنی با هم ؟

خدا هم به مجازات و هم به پاداش وعده داده نمیشه که یکی هر غلطی خواست بکنه بعد منتظر باشه به خاط اسمش ببخشنش ...به نظر شما افراطی حرف زدی و هرچی من گفتمو ریختی تو میکسر ...دلیل نمیشه که از هر متنی هر برداشتی دوست دارید بکنین و طرفو متهم کنین به افراطی فکر کردن ..هر وقت منظور  رو کامل و واضح متوجه شدید بعد اعلا موافقت یا مخالفت کنین ...

خواهشن دیگه بهث رو کش ندین ازین به بعد روی سخنم با صاحب تاپیک هست .ممنون

اره واقعااا نامردیه  و همه میدونن نذر کردم  و خصوصا که یادم میاد شب شهادتشون و زیر پرچمش ...

من موندم با اینهمه تفاسیر اصلا چرا شک داشتی ؟😁

[QUOTE=64028777]اره اکثرن اسمای جدید دارن درسته معنیش خیلی زیباست  اما امروزی نیست من نذر کردم ...

اره ادم عذاب وجدان میگیره منم میخواستم بگم اما نمدونستم چطور توضیح بدم که اشتباه برداشت نشه

من موندم با اینهمه تفاسیر اصلا چرا شک داشتی ؟😁

شیطون بود خواهر شیطون😑😁

اره گلم من واسه بچه اول خودم هم نذر حضرت علی اصغر کردم و تو نذرم میگفتم به حرمت پدرتون میزارم محمد ...

وای اشکم در اومد 😢