2777
2789
عنوان

سوسک .... 💀💀

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نهههه من بیینم نزدیکم  بیان غش میکنم از ترس

تو موهات چی😆

رو دستت چی😆

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

منم تو تاریکی اتاق نشستم دارم تو نی نی سایت میچرخم چند دقیقه پیش یهو یچیزی انگار باسنمو گاز میگرفت دست انداختم فکرکردم داره میخاره لابد، بعد ی چیزی از رو دستم پرت شد بلندشدم برق روشن کردم دیدم ی چهل پا بوده😲😲

منم ترسیدم بهش دست بزنم مامانمو صدا زدم اومد گرفتتش💪💪

دسشوییتو نگه داشتی درست موقع ضیافت سوسکااااا که چی بشه سوسک بخوردت چقد وقت نشناسی تو😁😁😁

نفرین از این بدتر پیدا نکردی 😓

حاضرم سگ تیکه پارم کنه ، ولی سوسک نزدیکم نشه

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
تو موهات چی😆 رو دستت چی😆

قطعا خیلی  حالم خراب میشه خداروشکر نیومدن تاحالا اخه منم خیلی رعایت میکنم در و پنجره اصلا وا نمیکنم بیان یا اگه تو دسشویی بیان سوسک کش قهرمان میریزم تو چاه عمرا دیگ بیان😎

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
منم تو تاریکی اتاق نشستم دارم تو نی نی سایت میچرخم چند دقیقه پیش یهو یچیزی انگار باسنمو گاز میگرفت د ...

یا خدا

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
نگو ک تو خونه تنهاییی نگوووو😭😭😭من بجات خون میگریم.زیر دسشویی یچی بنداز نیان بیرون پیف پاف بپاش کی ...

بودنش که هستن ، ولی خوابن همه .... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
منم تو تاریکی اتاق نشستم دارم تو نی نی سایت میچرخم چند دقیقه پیش یهو یچیزی انگار باسنمو گاز میگرفت د ...

هزار پا و صد پا شنیده بودم، ولی چهل پا نشنیده بودم،  پاهاش رو شمردی 😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜