2777
2789
عنوان

سوسک .... 💀💀

365 بازدید | 45 پست

خواستم برم دستشویی یهو دیدم سه تا از این گردن کلفتاشون دارن کف توالت رژه میرن 

منم که به شدت ترسووو 

تا صبح نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم 😥😥😥

خدایا بزرگیتو شکر این موجودات مزخرف چندشو برا چی آفریدی آخه  !!!؟؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه رو بیدار کن باو   

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

نگو ک تو خونه تنهاییی نگوووو😭😭😭من بجات خون میگریم.زیر دسشویی یچی بنداز نیان بیرون پیف پاف بپاش کیپ کن درو

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
ما هم داريم دور دستشويي رو پلاستيك زدم در نيان خداروشكر تو حموم فرنگي داريم ميرم اونجا🤣

سم چغندر بزن ما خونمون اوايل از ديوار سوسك بالا پايين ميرفت زديم رفتيم بيرون اومديم خونه ديدم همه سوسكا مردن وسط حال از اون موقع به بعد پنج ساله مورچه هم نديديم تو خونه

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
دسشوییتو نگه داشتی درست موقع ضیافت سوسکااااا که چی بشه سوسک بخوردت چقد وقت نشناسی تو😁😁😁

😂😂😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

میتونی لوله جارو برقیو برداری ببری بکشه تو خودش بعد زود کبسه جارو بذقی و در بیاری بندازی دور یام اب بگیری روشون فرار میکنن 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯