2789
چون مردهای این دوره خیلی اذیت میکنن خیلی کم پیدا میشه ک طرفت خوب باشه ولی بازم ب نظرم ازدواج تو سن ب ...

اره موافقم

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین پول مهم نیست الان منم همسرم از اول که اومد خودش بود و خودش ولی پشتوانه و همتش ستودنیه؛خیلی اهل ...

دقیقا

پول بودنش خوبه ولی اگه نبود همون همت و پشتکار پول میاره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
😟😟😟😟

من هرجا بحث شه میگم چون دوس ندارم هیچ دختری بدبخت شه دور از جون شما؛عشق خوبه خیلی لذت بخشه ولی در کنار عقل ؛باید ببینی طرف مشکلات اساسی این مدلی نداشته باشه دوره زمونه خرابه نمیشه اعتماد کرد

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ببین پول مهم نیست الان منم همسرم از اول که اومد خودش بود و خودش ولی پشتوانه و همتش ستودنیه؛خیلی اهل ...

بعله اینم هستش 

سن من بالا نیست زیر۲۰

خب پس اشتباه منو نکن الان داغی 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

اگه این دوست داشتن کورکورانه باشه ازدواج با آدمی که دوستش داری اشتباهه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من هرجا بحث شه میگم چون دوس ندارم هیچ دختری بدبخت شه دور از جون شما؛عشق خوبه خیلی لذت بخشه ولی در کن ...

اخه تشخیصشم سخته 

دقیقا پول بودنش خوبه ولی اگه نبود همون همت و پشتکار پول میاره

اره بخدا شوهرم از زیر صفر شروع کرد واقعا خانواده اش اول گفتن حامیشن بعد عقد کردیم خالی کردن زیرپاشو،سنتی هم بود ولی من دیگه واقعا دوسش داشتمو و عاشقش شدم 😊گفتم فدا سرت ‌خودمو خودت؛خیلی تلاش کرد خدایی الانم پولدار نیستیم ولی زندگیمون رضایت بخشِ؛راضیم؛چیزی کم نمیزاره اصلا؛شاید از باباش که ماهی ۶تومن درامد داره و دونفر خرج دارن اونام،ما بهتر زندگی میکنیم ؛چون اعتقاد داریم از پولی که داریم الان باید استفاده کنیم خوشی کنیم شاید فردایی نباشه

خب پس اشتباه منو نکن الان داغی 

چیکار کنم؟مثلا من با یکی دوستم همو دوس داریم اگ بمونیم تا سن جفتمون بره بالا بعد تصمیم بگیریم اشتباهه؟

پس حالاصبرکن بعدا بیشتر درک میکنی ومتوجه میشی که جریان چیه وبایدچجوری تصمیم بگیری

فعلا ک نمیخوام ازدواج کنم فقط مشورت میخوام

اخه تشخیصشم سخته 

منم ۱۸ بودم اون خواستگارمو که گفتم داشتم بهش علاقه داشتم ولی بعدا فهمیدم چیکاره بوده کلا متنفر شدم که راستشو نگفته بود اگر ازدواج میکردم الان بدبخت میشدم؛تو این موارد خانواده ات خصوصا پدرت و برادر بزرگ اگر داری ببزن چی میگن.طرفت اگر غریبه ست تحقیق بیشتری میطلبه.تو سن ۲۰سال و اینا آدم تب و تاب داره.بعدا فروکش میکنه میفهمی.پس بخاطر یه عمر زندگی عقلتو بکار بگیر