بستگی داره عزیزم که عاقلانشو بسنجی،الان یکی داریم تو نزدیکان ۱۶ سالگی با دعوا و اصرار ازدواج کرد چندسال بعد با ۲تا بچه مطلقه شد والان سالهاست جور بچه ها رو میکشه و اصلا بچه هاشم اوطور که باید در نیومدن،همیشه میگه کاش دست و پا خورد میکردن شوهرم نمیدادن.
یکی دخترخاله ام تو ۲۰سالگی عاشق شد یه جا کار میکرد ازدواج کرد بعد چندماه فهمید طرف زن و بچه داره و ختم به طلاق شد الان ۳۷ سالشه و مجرده زندگیش پای یه عشق سوخت.اقاهه شناسنامه اش قلابی بود اون سالها اینکارارو زیاد میکردن
_____
خودم یه خواستگار قبل از همسرم داشتم اقوام مادرم بود؛علاقه چشم و گوشممو کور کرده بود ،داداشم گفت اصلا وابدا مامانمم گفت؛خدا کمک کرد عقلم رسید گفتم خانواده ام اولویته؛بعدا فهمیدم همون پسر ساکت و مظلوم مثلا مودب دزده 😐عاشق بود ولی چه فایده لقمه بزرگتر از دهنش میخواست برداره،کلا خانواده شون داغون بودن چون ما آمدوشد نداشتیم یعنی من هرچی بقیه میگفتن باور نمیکردم؛تا اینکه من ازدواج کردم؛بعد چند ماه خبر رسید فلانی رو به جرم سرقت حرفه ای(همین نکته داره)گرفتن.خداروشکر کردم خیلی خیلی.البته بگم زمانیکه ازدواج کردم کلا اونو از ذهنم پاک کردم؛اصلا مادرم اجازه خواستگاری رسمی بهشون نداد.