2789
اگه خانوادت موافقن و از نظر خودت و خانواده و جامعه و اعتقاداتت یه آدم معقوله، دوست داشتنش یه حسن بزر ...

بعله بعله

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
مگه همش ب پوله؟

بستگی داره عزیزم که عاقلانشو بسنجی،الان یکی داریم تو نزدیکان ۱۶ سالگی با دعوا و اصرار ازدواج کرد چندسال بعد با ۲تا بچه مطلقه شد والان سالهاست جور بچه ها رو میکشه و اصلا بچه هاشم اوطور که باید در نیومدن،همیشه میگه کاش دست و پا خورد میکردن شوهرم نمیدادن.

یکی دخترخاله ام تو ۲۰سالگی عاشق شد یه جا کار میکرد ازدواج کرد بعد چندماه فهمید طرف زن و بچه داره و ختم به طلاق شد الان ۳۷ سالشه و مجرده زندگیش پای یه عشق سوخت.اقاهه شناسنامه اش قلابی بود اون سالها اینکارارو زیاد میکردن

_____

خودم یه خواستگار قبل از همسرم داشتم اقوام مادرم بود؛علاقه چشم و گوشممو کور کرده بود ،داداشم گفت اصلا وابدا مامانمم گفت؛خدا کمک کرد عقلم رسید گفتم خانواده ام اولویته؛بعدا فهمیدم همون پسر ساکت و مظلوم مثلا مودب دزده 😐عاشق بود ولی چه فایده لقمه بزرگتر از دهنش میخواست برداره،کلا خانواده شون داغون بودن چون ما آمدوشد نداشتیم یعنی من هرچی بقیه میگفتن باور نمیکردم؛تا اینکه من ازدواج کردم‌؛بعد چند ماه خبر رسید فلانی رو به جرم سرقت حرفه ای(همین نکته داره)گرفتن.خداروشکر کردم خیلی خیلی.البته بگم زمانیکه ازدواج کردم کلا اونو از ذهنم پاک کردم؛اصلا مادرم اجازه خواستگاری رسمی بهشون نداد.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس چیییییییی خواهر تواین اوضاع اقتصادی وگرونی     ولی حقیقت تلخه

ما پولدار نیستیم. شرایطمون معمولیه

ولی امضام نشون میده میزان رضایتمو

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مراقب خودتون باشین بخاطر کسی تو روی خانوادتون وای نسین پسر دار شدین خوب تربیتش کنین لطفا  آ ...

من دوست دارم پسرم مثل باباش شه، خودمم مثل مادرشوهرم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دنیا دنیا خوبی داره هر مشکلی هم که داشت من با صبوری بی حد و حصر ازش گذشتم، جوری که خانوادش میگن تو ...

انشالله ک حل میشه

چرا؟

چون مردهای این دوره خیلی اذیت میکنن خیلی کم پیدا میشه ک طرفت خوب باشه ولی بازم ب نظرم ازدواج تو سن بالا خیلی بهتره .چون مردها از شور و شوق جوانی اومدن بیرون و بیشتر ب فکر زن و زندگی هستن

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...
بستگی داره عزیزم که عاقلانشو بسنجی،الان یکی داریم تو نزدیکان ۱۶ سالگی با دعوا و اصرار ازدواج کرد چند ...

😟😟😟😟

اخه پولدار نصیب ما نمیشه😑باید کیو ببینیم؟

ببین پول مهم نیست الان منم همسرم از اول که اومد خودش بود و خودش ولی پشتوانه و همتش ستودنیه؛خیلی اهل کاره دو شیفت کار میکنه برای ارامش جفتمون

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید