من هرجا بحث شه میگم چون دوس ندارم هیچ دختری بدبخت شه دور از جون شما؛عشق خوبه خیلی لذت بخشه ولی در کنار عقل ؛باید ببینی طرف مشکلات اساسی این مدلی نداشته باشه دوره زمونه خرابه نمیشه اعتماد کرد
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
دقیقا پول بودنش خوبه ولی اگه نبود همون همت و پشتکار پول میاره
اره بخدا شوهرم از زیر صفر شروع کرد واقعا خانواده اش اول گفتن حامیشن بعد عقد کردیم خالی کردن زیرپاشو،سنتی هم بود ولی من دیگه واقعا دوسش داشتمو و عاشقش شدم 😊گفتم فدا سرت خودمو خودت؛خیلی تلاش کرد خدایی الانم پولدار نیستیم ولی زندگیمون رضایت بخشِ؛راضیم؛چیزی کم نمیزاره اصلا؛شاید از باباش که ماهی ۶تومن درامد داره و دونفر خرج دارن اونام،ما بهتر زندگی میکنیم ؛چون اعتقاد داریم از پولی که داریم الان باید استفاده کنیم خوشی کنیم شاید فردایی نباشه
منم ۱۸ بودم اون خواستگارمو که گفتم داشتم بهش علاقه داشتم ولی بعدا فهمیدم چیکاره بوده کلا متنفر شدم که راستشو نگفته بود اگر ازدواج میکردم الان بدبخت میشدم؛تو این موارد خانواده ات خصوصا پدرت و برادر بزرگ اگر داری ببزن چی میگن.طرفت اگر غریبه ست تحقیق بیشتری میطلبه.تو سن ۲۰سال و اینا آدم تب و تاب داره.بعدا فروکش میکنه میفهمی.پس بخاطر یه عمر زندگی عقلتو بکار بگیر