2777
2789

سلام دکترم بهم گفت ویتامین د  ی ات خیلی کمه. 😭خیلی نگرانم.  کسی بوده توی بارداری ویتامین دی کم داشته باشه و  بچه اش الان سالم و باهوش باشه؟

. الان هفت ماهم تموم شده. بهم قرص داده. الان بخورم جبران میشه؟ علت اینکه قبل بارداری نخوردم این بود که اصلا یه دفعه و یهویی باردار شدم. و بعد آزمایش ماه چهار فهمیدم ویتامین دی کمه. 

تروخدا نگرانم. میگن کله و سر بچه بزرگ میشه راسته؟ 😧😢

نمی دونم به دعای زن حامله اعتماد دارید؟ هر کی جوابم رو بده از صمیم قلب برای زندگیش و حاجتش دعا می کنم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

هیچی‌نمیشه نترس

طبق دستور بخور

خیلیا رو دیدم‌میخورن تو بارداری

فقط باید تحت نظر باشه 

سر خود نباشه

من خودمم همیشه ویتامین دیم کمه

یه دختر سالم ۴ ساله دارم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم قرص ویتامین دی زود جواب میده 

میتونی امپولش و بزنی 

دوست من از ماه 4 فهمید که ویتامین دیش کمه 

قرص میخورد بعدش 

الانم بچش ماشالله خوشگل و باهوش

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی نت بزن اطلاعاتتو زیاد کن.فقط اینو میدونم استرس و نگرانی بدتر از همه چیزه.این دکترام زیادی شلوغش میکنن.به دلت بد راه نده

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

خيلي كم پيش مياد كمبودهاي مادر روي رشد جنين اثر بذاره . يعني در حد قحطي زده ها بايد باشي 

جنين از ذخاير اندوخته در استخوان و بافتها مواد مورد نيازش رو دريافت مي كنه 

ضمنا غالب زنان ايراني يا تقريبا همشون كمبود ويتامين دي دارند . نگران نباش

ویتامین معمولا برای همه کمه واسه من قبل بارداری ۱۴بود قرص هم نخوردم توبارداری بچمم هیچ مشکلی نداره ولی بخوری بهتره چیزی نمیشه نگران نباش 

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

در ضمن 90% زنای ایرانی مشکل کمبود ویتامی دی دارن 

یکیش خودم که دارو میخورم 

پس شما به جای اسن همه ناراحتی و استرس 

دارو هات و بخور 

یادت باشه قرص ویتامین دی یه جوریه که هم سریع اثر میزاره هم اگه رهاش کنی سریع از بین میره .. پس بدون اجازه پزشکت قطع نکن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

وای خیلی نگرانم 😢خدا کنه از ذخایر بدنم استفاده کرده باشه. خودش سلامت باشه 😭

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
ویتامین معمولا برای همه کمه واسه من قبل بارداری ۱۴بود قرص هم نخوردم توبارداری بچمم هیچ مشکلی نداره و ...

وای مال من 5ونیمه😢

وای مال من 5ونیمه😢

البته 4 ماهگی 5ونیم بود بعدش یه بار ویتامین دی خوردم و هر هفته هم تقریبا قرص روغن ماهی. به نظرتون بهتر شده؟ 

دکترم خیلی بی حوصله بوده انگار تازه این ماه درست به کارتم نگاه کرد و تازه بهم میگه ویتامین دی ات کمه. کاش همون یک ماه پیش بهم گفته بود تا یه خاکی توی سرم کنم