2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر 😭😭😭😭

700 بازدید | 49 پست

فردا زایمانمه سزارین .شوهرم چند وقته درامد درس حسابی نداره. پول بیمارستان و داره از داداشش میگیره با هزار منت .و اینکه بعد زایمان مامانم میخواد بیاد اینجا خیلی چیزا تو خونه کمه و اونم ک بی پوله موندم چیکار کنم و بدتر اینکه میگه بیا خونه مامان من بعد دو سه روز بعد زایمانت اونجا ناهار و شامت اکیه و اتاق داره و راحتی ولی پدر شوهر من مث برج زهر ماره فوق العاده غد.مدلش اینه و برادر شوهرم دارم راحت نیستم اصلا .کلی بحث گردیم سر صبحی .و بدتر باز اینه ک امروز بهم میگه شنبه میرمی شرکت شاید کار بدن برم شهر دیگه فک کنین من با نوزاد چیکار کنم اصلا فکر شرایط و نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيكار كنه بدبخت

بمونه كنار تو هوا بخورين؟

بذار بره يه جا كارپيدا كنه

شوهر منم كارش١٠٠كيلومتر بيرون شهره

اما چه ميشه كرد

مرد بايد كار كنه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

عزیزم خدا کمکت کنه بذار شوهرت بره دنبال کار تو که مادرت میاد پیشت .معمولا مادرا خودشون گوشت و مرغ واسه دخترشون میارن .میبایستی از قبل ماهیانه پول جمع میکردی واسه زایمانت

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
چيكار كنه بدبخت بمونه كنار تو هوا بخورين؟ بذار بره يه جا كارپيدا كنه شوهر منم كارش١٠٠كيلومتر بيرو ...

خب بره ولی الان نه گناه دارم با نوزاد اگه چیزیش شه من با شکم بخیه خورده و سزارینی کجا برم با دخترم .من میگم بذار یکم جون بگیره بچه بعد

وقتی تو خونت مواد غذایی کمه یا نیست آخه بعد زایمان بیای خونه خودت چکار کنی؟ تازه مامانتم بیاد

برو حداقل ی هفته اول خونه مادر شوهرت بهت برسه بعد برو خونه خودت مامانتم بیاد حتما بهت کادو هم میدن بعد مواد غذایی بگیر