2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 49 پست
خب بره ولی الان نه گناه دارم با نوزاد اگه چیزیش شه من با شکم بخیه خورده و سزارینی کجا برم با دخترم . ...

تو اين مدت پول إز كجا بياد؟؟؟

زندگي خيلي سخته خيلي

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
خب عزیزم بنده خدا چیکار کنه 😕

بنده خدا الان که نباید به فکر اینچیزا باشه مگه نمیدونست زن حامله داره باید با جون و دل دنبال کار بود که الان زن حامله که فردا روز زایمانشه عوض اینکه به فکر زایمان و بیمارستان و ساک بچش باشه باید فکر و خیال اینو بکنه که کجا بره چکار کنه حتی فکر خورد و خوراکشم بکنه راست میگه استرتر شوهرش خیلی آدم بی فکری هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقع دیدن نوزاد پول  کادو میدن الکی خرجش نکن بذار واسه خرجهای ضروری بچه .همون روز که شناسنامه گرفتی بسلامتی ببر یارانه رو ثبت کن براش

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
بهترین راه چیه منم موندم بخدا سر درد شدم روز اخری

برو خونه مادر شوهرت 

مدر شوهرتن اون مدلیه دیگ بهترین راهه 

بعدشم اگ کار پیدا نکرد بره شهرستان خب راه دیگه ای نیست خیلیا شرایط شمارو دارن بر باعث و بانیش لعنت 

یعنی بگم مامانم بگیره بیاره مواد غذایی

خودش باید بیاره گفتن لازم نیست این رسم یا میرن خونه مامان بعداز زایمان یا اگه مامان بیاد پیش دختر خودش میاره

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
بنده خدا الان که نباید به فکر اینچیزا باشه مگه نمیدونست زن حامله داره باید با جون و دل دنبال کار بود ...

منم حرفم اینه توی این نه ماه همش شاخه ب شاخه میشد.ب طور جدی کاری و ادامه نداد همش ب این فکره بقیه کمکش کنن یا وام بگیره زندگی و بندازه تو قرض.میتونه جای داداشش کار کنه دفتر اسناد دارن ولی چون دفتریه زورش میاد ترجیح میده بره شهر دیگه ولی با داداشش کار نکنه .غرور داره

بنده خدا الان که نباید به فکر اینچیزا باشه مگه نمیدونست زن حامله داره باید با جون و دل دنبال کار بود ...

عزیزدلم با این شرایطی ک من دیدم 

با تلاشم کار نیست

وقتی گرون شدن ارز یارو تو مغازه خودشم اضافس 

دستیاراشو اخراج میکنه این یه نمونش 

شوهر ایشون اگه ب فکر نبود ک نمیگفت میرم شهر دیگ کار کنم 

خوب عزیزمم کار نیست شما درک کن سخته کاش از اپل بچه دار نمیشدین فعلا وا ما دفتر داریم هیچی کار نیست الان همسرم خارج از کشوره به خاطر چنتا کار درست و حسابی من الان دوماهه ندیدمش شما تحمل کن واقعا جز تحمل کار دیگه. نمیشه کرد

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
بهترین راه چیه منم موندم بخدا سر درد شدم روز اخری

تنها بمون .خیلیا کسیو ندارن ک پیششون باشه عزیزم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
بنظرتون بگم مامانم خرید کنه و بگه بیاد ببره ب شوهرم زشت نیس؟

شوهرت گناه داره.جلوی خانوادت ضایع میشه....از مغازه قرضی وسایلی رو که میخوای بگیر انشالله کادو های بچه رو که دادن پسش میدی

عزیزم هردوتون حق دارین.به نظرم برو خونه مادر شوهرت. درحال حاضر بهترین راهه. امیدوارم باورود بچه به زندگیتون برکت و نعمت به زندگیتون سرازیر بشه. الهی آمین.

با تمام وجودم درکت میکنم😢