2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 77 پست
پس دادن هدایای بقیه به شما نمیمونه. چون خونواده شوهرت و مادرت اینا کادو بردن که بقیه هم دارن کادو می ...

اخه میذارن روش و پس میارن

باز ما مجبوریم پس بدیم یه بخشی رو

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

نه ما کاری نکردم پولم از پولم از مون گرفته  یکم خسیس تشریف دارن دلشون نمیخواد اونو خونه بدن به ...

نمیدونم والا

ولی اگه ب بقیه داده و ب شما داره ونمیده

حق دارید ناراحت شید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نباید تو شهر بزرگی زندگی کنید این طرز فکر تو کلان شهرها پیدا نمیشه

رسومات خانوادگیه و توافقات قبل ازدواج

زیاد فرقی تو شهرکوچیک و بزرگش نیس

پس یه تعارف کنیم؟ یا قبول نمیکنه ان شاالله😄 اگه هم قبول کرد خب دیگه هیچی

خسیس نباش خونه داری ماشین داری دیگه چی میخای گلم. خوبی تنها چیزیه که می مونه. باید پول بدین بهش. تعارف نه. شماهم وظیفه دارین در قبال ایشون.

وقتی من بعدچندسال اعتراض کردم که نه کادو دادین نه خونه نه ماشین، مادرشوهر پررو برگشت گفت شوهرت بگیره دیگه، وظیفه ما نیست. گفتم باشه. کارش میفته که، همیشه ک در رو یه پاشنه نمیچرخه که

خب ماهم همینو میگیم تو طمعکار شدی 😂😂😂

😄😄😄😄

واقعا هم طمعکارشدم

اصن ذات ادمه ها

خیلی بده

ولی خب خیلی پولم هستا

حیفه از دست بره

اخه بابام میگه گناه داره تو این وضعیت اقتصادی

به حرف باباها گوش نکن  این همه بابام گفت کوتاه بیا  فلان سر همه چی کوتاه اومدم دلم به خونه گرم بود که اونم ازمون گرفتن بازم بابام گفت چیزی نگو  حالا هم میخوان عردسی بگیرن برامون هی از این ماه میندازن ماه دیگه  از قبل عید میخواستن عروسی بگیرن که   هی عقب انداخته دبه دراوردن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
نه ایشون خونه بنام همسرم ساخته البته همسرم دو دانگ باید بده ب من بعدعروسی خرج و مخارج تالار و عروس ...

عزیزم تعارف کن اگه ورداشت یک لحظه هم افسوس نخور،به خدا تو این زمونه اومده خونه به نامتون زده و ماشین خریده خیییلی آقایی کرده،تو هم باهاشون خییلی خوب باش،برا ما فقط خرج عروسی کردن که کادوهاشو هم خودشون ورداشتن،الان یه عمره فقط در تلاشیم به جایی برسیم چون هیییچ پشتوانه ای نداشتیم و مثل چی چشمشون به جیبمونه،هی میگن مارو فلان سفر بفرستین روز پدر فلانو بخرین،هیییی

تیکر به وقت سزارین
خسیس نباش خونه داری ماشین داری دیگه چی میخای گلم. خوبی تنها چیزیه که می مونه. باید پول بدین بهش. تعا ...

اخه میدونی بابای منم کل کادوهای سرعقد رو داد براخودمون

حالا اینا بخوان بردارن براخودشون من زورم میاد 

ازطرفی هم خب باباش بالاخره فقیر نمیشه ک

ولی این پول اول زندگی ما خیلی مفیده

😄😄😄😄 واقعا هم طمعکارشدم اصن ذات ادمه ها خیلی بده ولی خب خیلی پولم هستا حیفه از دست بره

خیلی پوله. ولی پدرش تو پیری باید کار کنه حرص بخوره تا وامو پرداخت کنه. میتونست مثل خیلیا بگه وظیفم ک نیست یا ندارم نمیگیرم. تمام چی میخاستی بگی؟! بی انصاف نباش

عزیزم تعارف کن اگه ورداشت یک لحظه هم افسوس نخور،به خدا تو این زمونه اومده خونه به نامتون زده و ماشین ...

چی بگم والا

اره سخته ما جوونا بخوایم بی پشتوانه زندگی بسازیم خداییش

به حرف باباها گوش نکن  این همه بابام گفت کوتاه بیا  فلان سر همه چی کوتاه اومدم دلم به خونه ...

ای بابا

خب چی میگه؟

ب بابات بگو باهاش حرف بزنه تکلیف مشخص کنه

بلاتکلیف ک نمیشه

اخه میدونی بابای منم کل کادوهای سرعقد رو داد براخودمون حالا اینا بخوان بردارن براخودشون من زورم میا ...

خب درسته جهازت چقدره؟ اونایی ک بابات داده؟ 

و قیمت زمین و ساختن زمین و مصالح و بنا چنده؟! ماشینت چنده؟! طلا و ... هم که برات خریدن عروسی هم که دارن میگیرن

مقایسه کنی میبینی ک انصاف نیست بی وجدان نباش خودتو با حرفات گول نزن. برای من خونواده شوهرم هیچ کاری نکردن دریغ از یه حلقه طلا، یه کادوی ناچیز، یا انجام یه رسمی. پس بدون خیلی محبت میکنن بهتون. پدرشوهرمن اینکارا براما میکرد تااخر عمر دعاش میکردم. ازمن گفتن بود عزیزم. صلاح مملکت خویش خسروان دانند