2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 77 پست
خوب باز خوبه حالا اگه کادوها رو برداشت هم سخت نگیر ولی بهتره که کادوها مال خودتون باشه..ببینید شرای ...

بنده خدا برا تکمیل خونه تو این گرونی خیلی افتاد خرج

تاجایی ک مث اینکه مجبورشده وام بگیره

اخه قصدداشت ماشینمون عوض کنه صفربده

گفت نمیتونم دیگه

مام گفتیم اشکال نداره همین خوبه

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

خوش به حالت پدر شوهرم اول برامون خونه داد البته یک مقداری پولیم ازمون گرف نزدیک عروسیمون که شد گفت ن ...

خب چرا اینطوری کرد؟

حتما چیزی ناراحتش کرده تو رفتاراتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه ایشون خونه بنام همسرم ساخته البته همسرم دو دانگ باید بده ب من بعدعروسی خرج و مخارج تالار و عروس ...

حتما بدین. ایشون خیلی زحمت کشیدن و لطف کردن بهتون. مگه خونه خریدن به این آسونیاس. شما هم جبران محبتکنین ارزشتون هم بالاتر میره. وقتی با رضایت و خوشحالی دارن براتون همه کار میکنن شما هم باید نشون بدین که قدردانین

حتما بدین. ایشون خیلی زحمت کشیدن و لطف کردن بهتون. مگه خونه خریدن به این آسونیاس. شما هم جبران محبتک ...

ولی خب بابای منم پول سرعقد رو کامل داد ب خودمون

بابای منم خرج کرده

میتونس برداره براخودش

خب حداقل واسه هدایا بهش یه تعارف کنین بگید هرمقدار نیاز دارید بردارید احتمال زیاد برنمیداره 

اگه برداره هم زیاد برمیداره ها

بعدشم ما میمونیم پس دادن هدایای بقیه😑

بنده خدا برا تکمیل خونه تو این گرونی خیلی افتاد خرج تاجایی ک مث اینکه مجبورشده وام بگیره اخه قصددا ...

عجب انسانی دمش گرم سلامت باشه. واقعا پدره. معذرت خواهی هم کرده. دستشو باید بوسید. اگه پدرشوهرم این مدلی بودا عاشقش میشدم، حیف برج زهرماره 

بنده خدا برا تکمیل خونه تو این گرونی خیلی افتاد خرج تاجایی ک مث اینکه مجبورشده وام بگیره اخه قصددا ...

شما نباید تو شهر بزرگی زندگی کنید این طرز فکر تو کلان شهرها پیدا نمیشه

اگه برداره هم زیاد برمیداره ها بعدشم ما میمونیم پس دادن هدایای بقیه😑

پس دادن هدایای بقیه به شما نمیمونه. چون خونواده شوهرت و مادرت اینا کادو بردن که بقیه هم دارن کادو میارن عزیزم

عجب انسانی دمش گرم سلامت باشه. واقعا پدره. معذرت خواهی هم کرده. دستشو باید بوسید. اگه پدرشوهرم این م ...

کم نذاشته خودش

زنش یکم... هست

ک اونم من جدیش نمیگیرم

ولی خب ما اینجا همه رسممون اینطوریه

یعنی بنظرمون کارخاصی نکرده

ولی درکل هم بابام هم پدرشوهرم خیلیی افتادن تو هزینه برا ما

خب چرا اینطوری کرد؟ حتما چیزی ناراحتش کرده تو رفتاراتون؟

نه ما کاری نکردم پولم از پولم از مون گرفته  یکم خسیس تشریف دارن دلشون نمیخواد اونو خونه بدن به ما اخه برای پسرای دیکشم خونه داده  . انقدی که من و شوهرم به فکر  پدرشوهرم و مادرشوهریمم بچه های دیگش اینجوری نیستن پواقعا خیلی شوهرم هوای باباشو داره  خیلی پمهربون دلسوزه  حتی از سرکار خودش میاد غذت برا مامان و باباش درست میکنه خونه هارو مرتب میکنه  تازه نمیزاره باباش کاری بکنه میره کارای باباشو انجام میده حتی از اون درامد یک هزارتومنی جیبش نمیزاره . 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........