2821
2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 77 پست

عزیزم الان خونه میدن فردا تقی ب توقی خورد منت میذارن یا اینکه به نام نزده که. میگه پاشو از خونم. بهتره بنام بزنه اگه زد بله شما هم حرف پدرتونو گوش کنین

پدرشوهرمنم قرار بود خونه بسازه نساخت. طلا یا کادو نداد. عروسی هم نگرفت فقط وعده و وعید میداد برا گول زدن

اگر خونه به اسم شوهرتونه وامها را خودتون پرداخت کنید هدیه ها را خودتون بردارید ..

نه باااااو

چ کاریه

وامشونو خودشون میدن ک

اینطوری ک ضرر میشه برامون

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمون

خوب باز خوبه

حالا اگه کادوها رو برداشت هم سخت نگیر ولی بهتره که کادوها مال خودتون باشه..ببینید شرایط مالیشون چجوریه بعد تصمیم بگیرید

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
خودمون

یه تعارف بزنین و بگین پدرجون هرچقدر از پول لازم داری بردار حالا شاید نخواست

بالاخره بخاطر شما وام گرفته

اون حالا پیر شده و بالاخره سن پیری هزینه دکتر و این چیزا هست

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

واقعا منم بی انصافی نکنم انسان باید واسه خدا بگه پدر شوهرم واسه شوهرم زمین گرفت تو ساختش هم‌کمک کرد و خیلی کمکای دیگه هم ک سخت ولی شوهرم میگه کمکش میکنه.و ما پیششون زندگی میکنیم خرجمون هم با خودشونه . خدایش شوهرم خیلی خانوادشو میخواد .ولی بعضی وقتها ی حرفایی هست ک کفر من در بیاد چون جواب نمیدم 

اون ک نگفته بدین من بابام میگه بی انصافیه تو این گرونی نمیدونم چیکارکنیم

درست میگه. چون هزینه ها بالاست وقتی یکی شعور داره و برا پسرش وام میگیره که خوشحالش کنه چرا که نه عزیزم. شما هم مقداری از پول رو بدین. خونه دارین ماشین دارین دیگه بعدش هرچی پوله میشه پس اندازتون پس زحمت اصلی رو پدرشوهرت کشیده. دمش گرم. ما که خیری ندیدیم 

عزیزم الان خونه میدن فردا تقی ب توقی خورد منت میذارن یا اینکه به نام نزده که. میگه پاشو از خونم. بهت ...

نه ایشون خونه بنام همسرم ساخته

البته همسرم دو دانگ باید بده ب من بعدعروسی

خرج و مخارج تالار و عروسی و خرید و... رو هم باباش میده

فقط همین کادوها رو نمیدونیم تعارف کنیم ک بردارن براخودشون یا ن

اخه همسرم پسربزرگه اس

باباش هواشو داره

ولی نمیخوایم هم دیگه اذیت شن

نه باااااو چ کاریه وامشونو خودشون میدن ک اینطوری ک ضرر میشه برامون

هیچ ضرری نمیشه انگار خودتون وام گرفتید حالا اگه اینکارارو نمیکرد شاکی میشدی

طمعکار نشو 😃😃😃

درست میگه. چون هزینه ها بالاست وقتی یکی شعور داره و برا پسرش وام میگیره که خوشحالش کنه چرا که نه عزی ...

پس یه تعارف کنیم؟

یا قبول نمیکنه ان شاالله😄

اگه هم قبول کرد خب دیگه هیچی

هیچ ضرری نمیشه انگار خودتون وام گرفتید حالا اگه اینکارارو نمیکرد شاکی میشدی طمعکار نشو 😃😃😃

اخه ما رسم داریم خونه بسازن برا پسرشون

همه ی هدیه ها رو نده بهشون  نفصشونو بده 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
اخه ما رسم داریم خونه بسازن برا پسرشون

خب حداقل واسه هدایا بهش یه تعارف کنین بگید هرمقدار نیاز دارید بردارید

احتمال زیاد برنمیداره 

پس یه تعارف کنیم؟ یا قبول نمیکنه ان شاالله😄 اگه هم قبول کرد خب دیگه هیچی

شوهر منم پسر بزرگه هست ولی تعارف کن خودتو بزرگ نشون میدی منم کارتم هر وقت نیاز داشتن دست برادر شوهرام ک از شوهرم کوچکتر هم هستن یا پدرشون میدم کارشون انجام شد بعدا پس میدن شماره کارتمو دارن میریزن حسابم

خوش به حالت پدر شوهرم اول برامون خونه داد البته یک مقداری پولیم ازمون گرف نزدیک عروسیمون که شد گفت نه خونه رو بهتون نمیدم برین خونه اجاره کننین حالا ما در به در دنبال خونع هستیم 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........