2777
2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 77 پست
بزن از وسط نصفش کن

نصفم نکنه نخاستم نصفش کنم مردتیکه عوضی رو خدا ازش نگذره لجن بددهن. به پدرخدابیامرزم فحش داده ببین چقد بیشعوره. دست یکی که از دنیا کوتاهه بهش فحش میده منم فوری درجوابش گفتم پدرم ازون دنیا نیمده تورو ب ک نه، باز بهش فوش داد گفتم انگاری اون ش زیاد اذیتت کرده دیگه کتکم زد و .... درحالی که بخودم و خونوادمم فوش میداد ساکت بودم خودمو بزور نگه داشته بودم که بی احترامی نکنم. ولی کسی که احترام خودشو نگه نداره من چرا احترمشو نگه دارم. پدرمن خیلی مهربون بود خدابیامرزتش روحت شاد پدرم  . اگه زنده بود استخونای پدرشوهرمو خرد میکرد. زمان هزاربار برگرده به عقب حرفایی که به پدرشوهرم گفتمو هربار تکرار میکردم اصلا پشبمون نیستم

نصفم نکنه نخاستم نصفش کنم مردتیکه عوضی رو خدا ازش نگذره لجن بددهن. به پدرخدابیامرزم فحش داده ببین چق ...

انگار ادم درستی نیس پدرشوهرت

خدا رحمت کنه باباتو

حق داری ناراحت باشی

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار ادم درستی نیس پدرشوهرت خدا رحمت کنه باباتو حق داری ناراحت باشی

آره گلم همه از دستش ذله شدن ولی چون نانجیبه هیشکی کاری بکاریش نداره که شرش دامنشونو نگیره.  ممنون گلم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه.

اینارو گفتم که بدونی مال دنیا برا هیشکی نمیمونه و نمیتونه ببره اون دنیا ولی این خوبیه که تو یادها میمونه