2777
2789
عنوان

هدیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 77 پست
خب درسته جهازت چقدره؟ اونایی ک بابات داده؟  و قیمت زمین و ساختن زمین و مصالح و بنا چنده؟! ماشی ...

مرسی عزیزم😚

امیدوارم ادم شم😅

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

چطوری؟ چرا دیر؟

کلا رسممون اینه که تمام چیزا به عروس داماد میرسه.اما چون پدرشوهرم برا خونه یه کم پول اوردن بود دادیم.اما بعد یکسال گرفتیم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا رسممون اینه که تمام چیزا به عروس داماد میرسه.اما چون پدرشوهرم برا خونه یه کم پول اوردن بود دادیم ...

البته بابامم پول داد به نامم زد

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
پیر نیستا😑

خب نباشه عزیزم زحمت کشیده برا هر یه تومن پولش. صحبت سر ارزشهاست. پدرشوهر من 48سالش بود و کاری برا ما نکرد گفت بمن ربطی نداره به همین سادگی، با اینکه پدرش کلی خونه زمین و... بهش داده بود و هرچی داره ازونا داره ولی خودش برا پسرش یه قرون خرج نکرد اخلاقشم بدتر از سگ هاره. 

بازم صاحب اختیاری خودت تصمیم بگیر

اخه میدونی بابای منم کل کادوهای سرعقد رو داد براخودمون حالا اینا بخوان بردارن براخودشون من زورم میا ...

مگه قراربود کادوها رو بابات برداره

استارتر شیطون نره تو جلدت  

مگه قراربود کادوها رو بابات برداره استارتر شیطون نره تو جلدت    

اره کادو سر عقد واسه ما رسمه ک مال خانواده عروسه 

لطف ومحبت کردن دادن ب ما

حداقل یکم تو خرج عروسی کمکش کنید واقعا خیلی نانردیه این کارو هر کسی نمیکنه حتی اگه داشته باشه

دقیقا. پدرشوهرم خیلی پولداره ینی وقتی زن میگرفته پدرش چنتا زمین مغازه و خونه خیلی بزرگ بهش میده. ولی پدرشوهرم برا ما یه قرون خرج نکرد ارزش و احترام هم ندیدم چه برسه ب ...  کدومو بگم کدوم بمونه.  منظورم اینه نیازمالی نداره اصلا چنتا زمینش افتاده از قدیم مونده بگه پسر برو بساز بشین. توش گوجه خیار میکاره وسط شهر که ارگانیک باشن، به کی بگم باور میکنه؟!!!

اره کادو سر عقد واسه ما رسمه ک مال خانواده عروسه  لطف ومحبت کردن دادن ب ما

خانم گلی استاتر 

وقتی اون اندک هدیه سر عقدتون را فراموش نکردی و قدر دونی بعد اون خونه چندین میلیونی و ماشین رو چشتت نمیبینه واقعا 

شاید اون هدیه سر عقد ربع ربع ربع ربع ربع ربع ربع اون چیزی نباشه ک خانواده شوهرت دارن واسه شوهرت انجام میدن

از دستم ناراحت نشی خانم گلی 

در هر صورت موفق باشی

دقیقا. پدرشوهرم خیلی پولداره ینی وقتی زن میگرفته پدرش چنتا زمین مغازه و خونه خیلی بزرگ بهش میده. ولی ...

بزن از وسط نصفش کن