2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با خانواده پدریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 75 پست
من جای شما باشم اصلن به شوهر خواهرم محل نمیدارم خواهرتم خواستی ببینی جای دیگه قرار بذار وقتی اون تهم ...

اره حتی پدر و مادرمم خیلی ازش دفاع کردن ولی هربار بهدبهانه ای در موردشون حرف میزد تا حرفمون بشه

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️

الهی چی میکشی بین خانوادتو شوهرت موندی چند وقت دیگه هم بچت 

با پدر و مادرت تنهایی رفت و امد کن برو ب دست و پاشون بیفت تا ببخشنت بابات گناه داره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا نميري خونه بابا بموني هزينه هم كه ميده شوهرتو دوست داري؟

دوسش داشتم ولی دروغ چرا الان نه دلم به وجودش خوش نیست

پدرم نمیزاره کادو بگیرم واسش چونکه میدونه شوهرم حتی نفه قمو نمیکشه و بابام خرجیه منو دکتر بچه مو میک ...

دقيقا به چي اين شوهر قسم كه پدرو مادرت رو فروختي

من واقعا تعجب ميكنم

فكر كن دختر خودت ايتقدر خوردت كنه

زندگي قشنگه وقتي كنارمي
خیلی بهش گفتم ولی بدتر شد هرچی گفتم باهاش کل کل نکن شاید بخواد پیش خونه واده بابام بدت کنه هیچی اثر ...

حتمن خیلی حساسه همسرت حق داره تهمت خیلی بدی بهش زدن ولی اون با یه کار برتر تلافی کرده نباید به پدر و مادرت توهین میکرد سعی کن از راهی که میشه ارومش کنی قلقش ببین چیه در مورد خانوادت تو خونه باهاش حرف نزن با شوهر خواهرتم رابطتونو کامل قطع کنید معلومه ادم مشکل داریه

الهی چی میکشی بین خانوادتو شوهرت موندی چند وقت دیگه هم بچت  با پدر و مادرت تنهایی رفت و امد کن ...

راهم دوره خودم دختر شهریم ولی روستا شوهر کردم تو چاهی رفتم که هیچ وقت نمیتونم ازش بیرون بیام بخدا دارم دق میکنم کارم فقط شده گریه

نمیفهمم چرا پدرتون گریه کرد؟!

من اگر جای پدرت بودم نمیذاشتم دیگه برگردی پیش این آدم..

اونوقت پدر شما زنگ میزنه گریه میکنه؟!

پدر من اگه بود نمیذاشت برگردم..

حامله هستی بچت رو نگه میداری تا هفت سالگی بعد میدیش به پدرش 

....Ever since I lost hope, I live much more happier
حتمن خیلی حساسه همسرت حق داره تهمت خیلی بدی بهش زدن ولی اون با یه کار برتر تلافی کرده نباید به پدر و ...

کلا شوهر خواهرم اغده ایه قبل اینکه با شوهرم ازدواج کنم با مامان اینام جروبحثش شد و اونم اشک مامانمو در آورده داماد هیچیه خونه واده نیستن بخدا!!!فقط دشمن دخترن همین و بس...حالا خیلی وقت بود میخواست یه آتو از شوهرم داشته باشه که بیاد بگه اون از من بدتره واسه خودش دوست پیداکنه که موفقم شد و خونه زندگیمو اون بیشتر خراب کرد

چرا انقدررر نا اميدي؟؟!! درسته حرفهاي بدي زده شده اما فقط امروز رو نبين، زمان انشالله حلال مشكلاته، توكلت به خدا باشه و فعلا به نظرم كاري نكن اصلا هيچي نگو به هيچ كدوم از طرفين بزار زمان آرومشون كنه، بدون كه اونها الان خودشون غريبه با هم نيستن و فاميلن ولشون كن بزار خودشون به مرور حلش كنن

راهم دوره خودم دختر شهریم ولی روستا شوهر کردم تو چاهی رفتم که هیچ وقت نمیتونم ازش بیرون بیام بخدا دا ...

خب عزیر من با این تفاوت فرهنگ مجبور بودی ازدواج کنی بری تو جامعه کوچیکتر 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
نمیفهمم چرا پدرتون گریه کرد؟! من اگر جای پدرت بودم نمیذاشتم دیگه برگردی پیش این آدم.. اونوقت پدر ش ...

بخاطر بی احترامی که شوهرم بهش کرده بود گریه کرد گفت دخترم پشت منو تو زمین زدی وگرنه شوهرت همچین آدمی نبود که ب مت و ناموسم فوش بده😭😭😭😭😭خدا لعنتم کنه چه اولادیم

واقعا تو خونه پدر شوهر زندگی میکنی زنگ میزنی بابات پول بفرسته؟ خب وقتی شوهرت نمیتونست این مسئولیتو ق ...

قسم خورد که خوب میشه قسم خورد که مرد و مردونه پشتم میمونه منم گفتم خدایا خودت بهم کمک کن گذاشتم حامله شم ولی بدتر شد